4.4.2015

Kehäketunpenikka

Hermanni on pienestä pitäen muistuttanut kettua:


Ja koska me ollaan nyt mätsäröity oikein urakalla kahtena päivänä peräkkäin(!), niin kai sitä voi kutsua kehäketunpenikaksi :D

Eilen mentiin tuohon parin kilometrin päähän Kankaanpään Koiraharrastajien järjestämään mätsäriin, kun kerran lähellä oli. Alun perin se ei meidän pyhien ohjelmistossa ollut, mutta kun ei ollut muutakaan ohjelmassa, niin päätettiin mennä. Ratsastusmaneesissa pidettiin, joten saatiin samalla harjoitusta jälleen uudenlaisesta paikasta.
Pienissä pennuissa esiinnyttiin tietenkin. Tuomarina oli Peltolan Tarja, gööttikasvattaja itsekin siis. Tarja tykästyi ipanaan ja niinpä saatiin ensin punainen nauha, punaisten kehä voitettiin ja päästiin BIS-kehään. Poika kyllä esiintyi aivan mahtavasti ihan itsekseen, ei mulle oikein muuta tehtävää jäänyt, kuin pitää narun päästä kiinni. Liikkeistä erityisesti saatiin kehuja, myös yleisön joukosta :)
BIS-kehän järjestyksen päätti Tarjan kanssa Hietaojan Sanna, jolla itsellään on afgaaneja. Hermannin esiintyminen vakuutti edelleen molemmat tuomarit. Kymmenestä BIS-kehäläisestä sijoitettiin kolme ja huomasin meidän olevan kehässä tuossa kolmen parhaan joukossa. Meidät ohjattiin kakkospaikalle! Aivan huikeeta! Lisäksi oli kiva kuulla yleisöstäkin kehuja Hermannin hienosta esiintymisestä. Itse olin lähinnä hämmästynyt, kuinka se otti kehän haltuun :)

Huikeat oli palkinnotkin!
Ruokasäkin, pokaalien ja ruusukkeiden lisäksi saatiin lahjakortteja paikalliseen eläintarvikeliikkeeseen 20 € arvosta ja lisäksi lahjakortti tunnin miljöökuvaukseen. Paikan päällä Hermanni kuvattiin myös kuten muutkin BIS-kehäläiset. Kuvattavaksi olisi päässyt muutenkin, kun tapahtuman yhteydessä oli kuvaaja kalustoineen paikalla

Tänään sitten lähdettiin Poriin alkuperäisen suunnitelman mukaan. Otin matkaan myös Hipun, koska Porin Seudun Agilityharrastajien järjestämässä tapahtumassa oli veteraaneillekin oma luokka.
Kehiä oli neljä yhtä aikaa, mikä takasi tapahtuman sujuvan etenemisen :) Veteraanit ja pienet pennut olivat vielä sopivasti samassa kehässä peräkkäin. Veteraanit aloittivat ja seitsemän koiraa oli kehässä. Näitä ei otettu pareittain, vaan tuomari sijoitti neljä. Hippu esiintyi tosi hienosti, mutta ei tänään yltänyt palkinnoille saakka. Kivaa oli silti sen kanssa kehässä :)
Hermanni hurmasi jälleen, parina ollut pomeranian voitettiin ja jatkettiin punaisten kehässä. Siellä meidät sijoitettiin jälleen, tällä kertaa sijalle 3. On se aikamoinen hurmuri!

Vähän jo alkoi komeana olo väsyttää. Komistus ja päivän palkinnot :)

Muutaman viikon päästä mennään sitten Harjavaltaan ryhmänäyttelyyn korkkaamaan junnuluokka, jännää!

Ei kommentteja :