25.4.2015

Junnu

Tänään koitti Harjavallan ryhmänäyttelypäivä. Pikkumies ekaa kertaa junnuluokassa eli tästä eteenpäin tulokset tulevat myös KoiraNettiin ja tarpeeksi hyvällä laatuarvostelulla on mahdollisuudet myös SERTeihin. Ollaan siis matkalla kohti muotovalioutta :D . No siihen on pitkä matka, eikä tänään hankittu muuta, kuin kokemusta ja hyvä arvostelu :)

Ilma oli kaunis ja kehä ulkona, mikäpä sen mukavampaa, kuin auringonpaisteessa höpistä hyvässä porukassa. Hermanni sai myös harjoitusta kuinka käyttäytyä juoksunarttujen seurassa, kun kahdella junnunartulla oli juoksu. Tuisku-siskolla aika herkullisessa vaiheessa ja Susannan Hileellä juuri alkaneena. Poika käyttäytyi hienosti, eikä tyttöjen läsnäolo häirinnyt liikoja. Lisäksi turha kommentointi oli jäänyt pois, ihanaa!

Hermanni oli ensimmäinen göötti kehässä, joten päästiin nopeasti pälkähästä. Esiintyminen oli mun mielestä aavistuksen ujoa. Ihan niin rinta rottingilla ei esiintynyt, kuin taannoin mätsärissä, mutta todella hyvin kuitenkin :)
Saatiin tuomari Markku Mähöseltä laatuarvosanaksi EH ja seuraavanlainen arvostelu:

Oikeat mittasuhteet. Pää saisi olla jo nyt voimakkaampi. Hyvät silmät. Hyvä kaula, lupaava eturinta. Nyt jo hyvä runko. Tasapainoiset kulmaukset. Hyvät edestakaiset liikkeet. Taka-askelien pituus saa parantua. Hyvä karva. Erittäin miellyttävä käytös.

Junnu-uroksia oli 4 ja yhdelle ERI, muille EH, kilpailuluokassa meille viimeinen sija eli 4. Taisi poika olla tuomarin mielestä vielä liian kakara. No eipä tuomari ERIn suhteen ollut kovin antelias muutenkaan. 16:sta koirasta kolme sai ERIn, yksi junnu-uros, avo-uros ja avo-narttu. Uroksille taisi molemmille antaa SAn.
Eli häpeämään me ei jäädä vaan viikon päästä suunnataan Tampereelle KV-näyttelyyn :)

Ei kommentteja :