13.3.2016

Seuraavana Seinäjoki

(muokattu 15.3. kuvia lisätty)
Eilen huristeltiin Jaanan ja Saimin kanssa iltapäiväksi ja illaksi Seinäjoelle kakkosiin kisaamaan. Kaikilla radoilla oli tuomarina Timo Teileri ja tällä kertaa jokainen rata oli agilityrata. Viikon treeneissä oli otettu tehostetusti puomia yllätyspalkaten Hermannia, koska edellisissä kisoissa niitä kontaktivirheitä ropisi.

Aloitettiin radalla C. Lähtöön jääminen meinasi olla hankalaa, mutta takaisin makuulle palautuksella pysyi kyllä sitten lupaan asti. Kepeiltä kielto kun olin myöhässä ja Hermanni ehti pinkaista ohi. Keppien jälkeen kävi aalla putkeen menon sijaan, joten hylky. Lopussa vielä olin taas aan jälkeisessä persjätössä myöhässä, enkä ehtinyt linjata okserin jälkeistä hyppyä takaa vaan siitä edestä se sitten sujahti. Tyytyväinen kuitenkin siihen, että nyt ei ottanut ratahenkilöistä tai muustakaan juurikaan häiriötä vaan pystyi toimimaan normaalisti :) Ja kaikki kontaktit virheittä!



Seuraavaksi rata B. Alun hypyillä vähän kaarrattaa, mutta tulee ohjukseen mukaan kuitenkin. Tuon alun putken jälkeisen hypyn ohjaus vähän mietitytti ja päädyin tekemään saksalaisen siihen. Ajatuksena toimiva, mutta käytännössä sitten vähän kosahti. Jäin varmistamaan, että hyppää hypyn, enkä tehnyt persjättöä lainkaan XD. Onneks ipana on estehakuinen ja meni mun töpeksinnästä huolimatta puomille omatoimisesti :). Päästiinkin tämä rata virheittä maaliin. Kisakirjaan siis ensimmäinen LUVA kakkosista ja tällä radalla ykköspallille :)



Viimeisenä radalle A. Tällä radalla ei ollut puomia lainkaan ja keinu oli siinä missä edellisillä radoilla oli ollut puomi. Maksit jotka menivät ennen minejä, tekivätkin todella paljon lentokeinuja. Todennäköisesti koirat olettivat menevänsä puomille ja vauhti oli liian kova. Hermannikin lähti vauhdilla, mutta sain sen jarruttamaan ja keinu onnistui. Ennen tätä aalle viennissä jää multa taas persjättö kolmosella tekemättä, mutta koira toimii silti oikein. Lisäksi aan jälkeisellä hypyllä lähtee väärään suuntaan hypyn jälkeen, mutta kaarroksesta huolimatta selvittiin siitä virheittä. Kolmanneksi viimeisellä esteellä joka oli poikittainen hyppy, oletan että se menee sen kyllä ilman ohjausta ja ohihan se tulee. Tarkkuutta mulle näihin. Tuloksena siis 5 jolla sija 2.



Saatiin jälleen kotiin tuomisiksi pari kisalahjakorttia ja kaksi pussia niitä nappuloita joita olen käyttänyt aktivointilelujen nameina. Tää oli siis kannattava reissu, kun nämä startit oli meille ilmaiset edellisten Sjoen kisojen lahjakorttien ansiosta :)

Huomenna suunnataan Hermannin kanssa Janakkalaan osteopaatti Maaria Kaiperlan vastaanotolle. Parasta aloittaa hoitosuhde jo nyt, eikä vasta sitten, kun selkä alkaa mahdollisesti oireilla.

Viikon päästä on Sakarin vuoro päästä kisabaanoille Noormarkussa, vuorossa todennäköisti rennompaa meininkiä, kun ei tarvi miettiä mitä koira ehtii bongailla :)

Hermanni oli sattunut kisoissa Sami Ritoniemen tähtäimeen ja tässä muutamia otoksia kisoista :)

Ei kommentteja :