16.11.2014

Menolippu Ouluun

Tehtiin terapiareissu Sakari kanssa Seinäjoelle. Olotilaa vois kuvata kliseisesti: väsynyt mutta onnellinen :)
Aamulla lähdettiin reissuun niin, että oltiin Seinäjoella aamukahdeksalta. Olga ja Hermanni tipahtivat Tainan kohdalla hoitopäivää viettämään ja samalla otettiin kyytiin Kirsi, Miina ja Perla. Lisäksi noukittiin muutaman kilometrin päästä kyytiin Miia ja Nipsu.

Kirsi urakoi aamun ja aamupäivän aikana kuusi starttia maksiluokassa ja yhden jälkeen pääsi minit työvuoroon. Ekana mineillä oli Elina Hannikaisen tuomaroima hyppis. Rata oli suoraviivainen rata, jolla sai juosta. Ja varsinkin musta tuntui, että mä sain juosta, sillä Sakari oli varsin vauhdikkaalla päällä. Onneksi se myös irtoaa, niin ohjaajan ei tarvi ihan joka paikkaan ehtiä ;)
Tehtiin nolla! Hyppärinollalla ei tässä vaiheessa tehty mitään, mutta kivalta tuntui ja hauskaa oli painatella menemään! Etenemä meillä oli 4,12. Kyllä tuo vaan on niin hallikoira.

Seuraavana Hilpi Yli-Jaskarin agirata. Tavoitteena oli, että se puomin kontakti tehdään. Ei tehty. Eikä saatu tulostakaan, kun radan alkupuolella Sakari hyppäsi yhden hypyn nurjalta puolelta. Puomin jälkeen valssasin niin kökösti, että Sakari hyppäsi sivuun, ettei tule mun syliin. Mun moka. No tällä radalla ei oikein ollut keskittyminen kohdillaan ja radan jälkeen Sakari melkein nukkui pystyyn.
Vein sen lenkin jälkeen autoon päikkäreille ja se ilmeisesti toi keskittymiskyvyn takaisin.

Vika rata oli saman tuomarin agirata ja taas oli tavoitteena puomin kontakti. Se onnistui, kun vähän suhahdin puomin alastulolla!
Juhuu! Ja vielä isompi JUHUU! Tehtiin muutenkin puhdas rata, joten SM-nollat olis sitten kasassa! Jäi vielä rutkasti aikaa kisata ja hioa ongelmakohtia kuntoon.

ME SO HAPPY! :D :D :D Sakari on niin <3, etten ehkä kestä. Se toteuttaa mun haaveita ja toiveita noin vain. Mun terapiakoira.

Ei kommentteja :