22.11.2014

Hermannin mätsäridebyytti

Eilen oli näyttelykurssista väliviikko ja Kiikassa järjestettiin match show. Siispä 1+1 = käytännönharjoitukset :). Kävi vielä niin, etten ollut huomannut ilmoituksesta, että sinne oli vain etukäteisilmoittautuminen. No laitoin kuitenkin päivällä sähköpostia järjestäjälle ja päästiin vielä mukaan.

Perillä oli porukkaa tosi paljon ja tapahtuma alkoi vähän myöhässä ilmoitetusta iltakuudesta. Kehät oli Kiikan koulun pihalla eli ei ihan parhaat olosuhteet, mutta onneksi oli kohtuullinen ilma, pari astetta pakkasen puolella. Sitä kyllä ihmettelin että kehät aloitettiin aikuisilla koirilla, joita oli vielä paljon. Pieniä aikuisia laskin olleen 28. Omaa vuoroa odotellessa käveleskeltiin, että pysyttiin lämpimänä. Ihan aluksi Hermannia jännitti väen ja koirien paljous, mutta kohta se jo oli oma reipas itsensä. Saatiin siis hyvää kokemusta. Keskittyi hyvin mun kans touhuamiseen ja jätti tungoksen omaan arvoonsa.

Pienten pentujen kehä alkoi puoli kahdeksan jälkeen eli odottelua oli reilu puolitoista tuntia. Tässä luokassa osallistujia oli 7 ja me oltiin viimeinen koira ja siis ilman paria. Odottelusta huolimatta Hermanni esiintyi todella reippaasti ja niin kuin olisi enemmänkin kehiä kiertänyt. Ei tosiaankaan ole mennyt näyttelykurssi hukkaan. Kiitos Justiinalle kaikista neuvoista ja vinkeistä, joita olemme saaneet. Tuomarikin kehui reipasta esiintymistä! Ja mikä parasta pöytä ei jännittänyt juurikaan ja kopeloida sai kuinka vain :) Koska olimme ilman paria, saimme tietenkin punaisen nauhan.
Punaisten kehässä oli siis neljä pentua ja Hermanni sijoittui toiseksi, ei huono aloitus!
Vaikka tuonne ei palkintojen takia lähdettykään ja osallistumismaksukin oli kohtuullinen viisi euroa, niin vähän jäi mietityttämään palkinnot. Saatiin pikkuinen venetsiakynttilä ja puruluu :) Jotenkin sitä ajattelee, että palkinnot vastaisivat edes osallistumismaksua, mutta nuo jäi kyllä reilusti alle. Toivottavasti tapahtuman tuotto meni hyvään tarkoitukseen. Vaan eipä tuo mitään, kokemusta saatiin roppakaupalla ja se on pääasia :)

Palkintoposeeraus, luu on syöty jo :)

Ei kommentteja :