27.9.2014

Kasvua, kisaamista ja kehitystä

Hermanni kasvaa kovaa kyytiä. Sakarin kanssa on aloitettu painileikit ja aamuin illoin ja siinä välillä ne nujuavat keskenään. Kumpikaan ei juurikaan ääntele painiessaan vaan Olga ölisee taustalla :) Samoin se tekee silloin, kun Sakari ja Hippu painivat. Se vissiin on vähän huolissaan ettei vaan satu mitään, vanhapiika :D

Pönötykset 10 viikkoa
ja 11 viikkoa

On sitten vaikeaa saada julkaisukelpoinen seisomakuva tuonikäisestä. Se ehtii liikkua ja istua sitä tahtia ettei kameran tarkennus pysy mukana. Metodina on ollut että mä yritän seisottaa ja Taina räpsii kuvia minkä kamera antaa myöten. Tietenkin ne parhaat asennot on sitten tärähtäneitä.

Viime viikonloppuna käytiin Seinäjoella Sakarin kanssa kisaamassa kaksi starttia. Taina lähti taas mukaan Hermannin vahdiksi. Tehtiin Timo Teilerin teknisiltä radoilta molemmilta hylky, mutta hyvät sellaiset. Pienestä oli kiinni, vähän lipsahti. Kaikki vaikeat kohdat selvitettiin hienosti. Hermannin tehtävä oli seurata kisoja ja nukkua hallissa. Omassa kopassaan se vetäisikin parit sikeät unet. Samalla tavattiin Suttu-äiti ja Hermanni pääsi leikkimään kasvattajan Kisu-sheltin kanssa.


Eilen oltiin Sakarin kanssa kotihallilla Panu Erolan agilityvalmennuksessa. Hyvät treenit, joista saatiin perustekniikkatreenin lisäksi eväitä omaan lämmittelyyn ja irtosi sieltä vinkkejä Hermannninkin varalle, kun lähdetään agilityjuttuja opettelemaan.
Radalla sai laittaa töppöstä toisen eteen reippaanlaisesti ja koko pätkän vedolla meinasi ohjaajan kunto loppua kesken, mutta treenikavereiden kannustuksella selvisin loppuun saakka. Sakari oli huipputaitava ja vauhtiakin löytyi. Kouluttajakin sanoi että onhan siinä vauhtia! (olin meidän taitotasoesittelyyn laittanut toiveeksi lisää vauhtia) Ohjausvalinnoissa jouduin hieman oman mukavuusalueen ulkopuolelle, kun parhaita vaihtoehtoja oli ehtiä pakkovalsseihin saksalaisten sijaan ja valssata ajoissa persjätön sijaan. Hyvää oppia saatiin taas! Ihanaa kun on kunnon halli ja saadaan ulkopuolisiakin kouluttajia tänne, eikä aina tarvitse ajaa muualle.

Ei kommentteja :