9.10.2014

Hermanni kasvaa (yllätys) ja Sakari aksaa

Lisää kasvua Hermannin osalta. Mittariin tuli eilen 3 kk ja ekat rokotuksetkin on saatu. 4,9 kiloa oli 13-viikkoispunnituksen tulos, 12-viikkoispaino 4,3 kg. Reipas ja nopeaoppinen ipana, virallisen nimensä mukaisesti kelpojätkä :) Herättää ihailua missä kuljetaankaan ja olipa Tsaun kisoissa oikea linssiludekin. Taisi olla sunnuntaina kisojen kuvatuin yksittäinen tyyppi. Jalkaa nostaa jo melkein joka kerta :) (noin viikon ajan jo)

12-viikkoispönöt


ja 13 viikkoa


Sunnuntaina oltiin siis Liedossa Tsaun kisoissa. Sakarin kanssa menin kaksi rataa. Tuomarina molemmilla Anne Huittinen. Radat oli haastavat, mutta kas kummaa me tehtiin tulos molemmilta. Eka radalta puomin alastulovitonen ja sija 5./29! Ilman virhettä olisimme olleet sijalla 2. Huikeeta, vaikka ihan vähän jäi tuo puomi harmittamaan. Aikakin riitti ihan hyvin -2.24

Toka radalla loikkasi aan alastulon (lähti mun perään, kun irtosi sivulle ja eteen) ja kielsi kolmanneksi viimeisen putken jälleen mun mokan takia. Rataantutustumisessa päätin tehdä takaaleikkauksen ja sen myös tein, vaikka olisin oikein hyvin ehtinyt tehdä persjätön, joka olisi toiminut paremmin. 10,11 oli lopputulos, kun tuossa ohituksessa palaa aikaa.

No lauantaina mennään Noormarkkuun vetäsemään kolme rataa, katotaan kuis sitte käy.

Ei kommentteja :