12.10.2014

Voi puomin kontakti!

Noormarkku on kisapaikkana kivan lähellä ja aina kun mahdollista sinne mennään kisaamaan. Niin eilenkin. Otin vain Sakarin mukaan, Hermannin ja Olgan jätin Tainalle hoitoon. Minien kaikki kolme rataa olivat peräkkäin eikä osallistujiakaan ollut ihan mahdottomasti, joten lyhyt kisapäivä oli tiedossa.
Mineillä oli tuomarina Hilpi Yli-Jaskari ja kivat radat oli meille tehnyt. Sai painaa menemään, eikä ollut ihan kamalaa kieputusta. Muutama tarkka kohta joka radalla, tykkäsin.
Hyppärillä aloitettiin. Sakarilla oli kivasti vauhtia ja rata sujui hyvin siihen saakka kunnes Sakarin huomio kiinnittyi hallin perällä olleisiin ratahenkilöihin ja se jätti yhden hypyn välistä ja meni putkeen. Hylky siis. Eipä ole pitkään aikaan noita bongaillut, mutta nyt hairahtui.

Toka agirata näytti ensin kiemuraisemmalta, mutta olikin ihan kiva. Päivän pisin rata oli 182 metriä, kaksi muuta oli vain 136 metriä pitkät. Sakari ohjautui hyvin ja kulki reippaasti, erityisesti keinu oli nopea! Toiseksi viimeisenä olleen puomin alastulokontaktin loikkasi. Taas! MUR! Eli vitosella maaliin. Tuohon täytyy alkaa kiinnittää erityishuomiota. Nyt olin ihan vieressä juoksemassa, eli ei ainakaan mun perään loikannut. Ja hieman jossittelua taas, jos olisi ollut nolla oltaisiin ollut kolmansia. Eli toisena peräkkäisenä viikonloppuna oltais oltu palkinnoilla JOS se olis sen kontaktin ottanut. Ei sitte oltu. Sija 7./26 tällä tuloksella ja etenemä 4,06! JEE!

Viimeisenä jälleen agirata ja silläkin kaikki kontaktit. Puomi oli heti toisena ja nyt Sakari otti kontaktin tosi hyvin. Muutenkin oli varmaa ja napakkaa menoa ja nolla saatiin. Sija 4./24. Etenemä 3,97. Jännä juttu, radat vaikutti helpohkoilta ja me keikutaan silti siellä kärkipäässä. Ei mua haittaa, kai me sitten jotain osataan tehdä oikeinkin.



Kova hinku olis nyt kisata, mutta tässä kuussa ei oikein ole lähikisoja niin, että sopisi aikatauluihin. Marraskuulla sitten. Onneksi tässä on taas montaa kivaa tiedossa ennen sitä.

Ei kommentteja :