31.3.2013

Pääsiäismunia sekä Hipun ja Miian punamusta yllätys

Tänään oli vuorossa Seinäjoen kisat uudessa Hurtta-hallissa. Puoliltapäivin lähdettiin reissuun. Miia osallistui Hipun kanssa ja mä Sakarin. Nipsun Miia joutui jättämään matkasta, kun juoksu alkoi.

Maksit aloitti, Hipulle hylky.
Sakarille ja mulle yliaikavitonen. Hätäilin yhden niistokohdan ja Sakari jäi empimään hyppyä, seurauksena kielto ja vähän yliaikaa (1,26). Pienestä oli kiinni nolla, mutta peiliin katsomalla selviää syyllinen. Sakari oli hyvin ohjauksissa mukana ja teki juuri niinkuin ohjasin. Hyvä rata kuitenkin.



B-radalle jälleen Hippu ja Miia ensin. Rata ei ollut helpoimmasta päästä, mutta Hippu oli Miian ohjauksessa mukana todella hienosti ja tulivatkin NOLLALLA maaliin. Käytiin vielä tarkistamassa tulos koneelta ja sillä hetkellä olivat sijalla 1. Pari koiraa oli menemättä, mutta kun molemmille niistä tuli virheitä, niin nollavoitto ja SERT-A oli totta!!! Miia ei kyllä mua uskonut, vaan halusi tarkistaa vielä paperilta erikseen, että totta se on. Huikea fiilis tuli tuosta itsellekin ja minien rataantutustumiseen pääsyä odotellessa hymyilin vaan leveästi ja silmät liikutuksesta kosteina.



Ehkäpä juuri sen takia ohjasin Sakaria rennon varmasti ja mekin tultiin nollalla maaliin. Ihanneaikakin alittui 2,05 sekuntia! Se oli sitten meidän neljäs nolla kahden kuukauden sisällä. Se tupla vielä uupuu ja yksi "tavallinen". Jos näin hyvin jatkuu, niin eiköhän ne SM-nollat kasaan saada. Onhan tässä vielä aikaa niitä metsästää parisen kuukautta ja nyt ollaan saldossa jo voiton puolella. Tänäänkin otettiin taas askel parempaan suuntaan, kun toiseltakin radalta saatiin tulos.

Ei kommentteja :