4.3.2013

Kylänluutina

Talvilomareissulle lähdettiin torstaina Tainan, Hipun ja Sakarin kanssa. Suuntana oli tuttuun tapaan Iisalmi. Tainan vanhempien luona majoituttiin reissun ajan. Sakari sai siedätyshoitoa toiseen uroskoiraan, kun Tainan siskon koira Sutki oli aina välillä myös paikalla. Sakarin tuttavapiirissä on pääosin narttuja, joten hyvää teki. Tässä joku aika sitten koirapuistossa kävi yksi vuoden vanha uros (rotikkamix) Sakarin päälle. Sakari yritti ensin nätisti varoittaa, ettei piittaa toisen seurasta ja perskärpäsenä olosta, mutta toinen ei uskonut ja Sakarilta paloi käämi. Se ärähti ja vilautti hampaita ja soppa oli valmis. Tästä johtuen Sakari suhtautui hyvin epäilevästi Sutkiin ja oli varuillaan selvästi normaalia enemmän. Sutki kuitenkin vain heilutti häntää ja uskoi Sakarin varoitukset. Oikein hyvä kokemus siis.
Poijjaat


Venla teki perjantai-iltana suitsait Kirsulaan hienon uuden bannerin, joka ilahduttaa nyt kaikkia lukijoita. Onneksi on näitä nuoria ja näppäriä ihmisiä tuttavapiirissä, kun itsellä ei nuo jutut ole ihan hallussa. Kiitos Venlalle!

Hippu ja Sakari nauttivat lomastaan ja leikkivät päivittäin urakalla, kun Olga ei ollut mukana poliisina, vaan vietti laatuaikaa mummun ja papan hoivissa.


Lauantaina käytiin Sakarin kasvattajan luona kyläilemässä ja äiti-Xena kyllä tunsi poikansa heti. Poika oli kyllä kasvanut äidistään ohi melkolailla :)

Sentti-äippä


Poika ja äiti


Näin komeista maisemista Sakari on kotoisin


Sunnuntaina lähdettiin seitsemän aikaan kotimatkalle, poikettiin Kuopiossa kisaamassa kaksi starttia molemmilla koirilla. A-radalta Sakarille yliaikanolla, tuomari piti käydä moikkaamassa... Hipulle tältä radalta hylky, vallatonta menoa ja omanlainen rata.
Saviojan Anne oli ratojen välissä käynyt sanomassa Hipulle, että seuraavan radan voisi suorittaa numerojärjestyksessä, mutta pääasia että on hauskaa.
Sakarille B-radalta hylky, kun en ehtinytkään yrityksestä huolimatta tekemään persjättöä putken ja pussin väliin ja Sakari tuli väärälle puolelle ja livahti putken ali. Alla oli jo ennen sitä kuitenkin myös keppivirhe, kun tuli toiseksi viimeisetä välistä pois.
Hippu olikin painanut tuomarin sanat mieleensä ja se kulki ohjauksessa mukana mahtavasti! Kepeille en ehtinyt sitä kääntää kunnolla ja se meni kakkosväliin sekä teki vielä ison pyörähdyken. Tämä oli kuitenkin radan ainoa virhe, joten vitosella ja pienellä yliajalla tultiin maaliin. Aivan upetsua menoa! Ja kontaktit oli superhienot!










Ei kommentteja :