7.12.2014

Kirsikka kakun päällä

Tänään auton nokka aamulla taas kohti Seinäjokea ja meidän osalta vuoden viimeisiä kisoja. Sakarin ilmoitin vain agiradoille ja näin ollen edessä kaksi starttia.

Molemmilla radoilla oli tuomarina Marja Lahikainen.
Eka radalla mentiin hyvin esteelle nro 11 saakka, joka oli sivuttain oleva takaakiertohyppy. Tuikkasin koiran kyllä esteen taakse, mutta en millään tavalla vetänyt esteen yli ja juoksin vain eteenpäin, joten koira hypystä ohi ja ehti jo seuraavana olleeseen putkeen. Toinen hylky saatiin vielä puomin jälkeen, kun jäin ihailemaan Sakarin hienoa alastulokontaktia, enkä sitten enää ehtinyt ohjaamaan seuraavana ollutta hyppyä takaakiertona niin kuin olisi pitänyt. Vauhti oli tällä radalla hyvä ja puomin lisäksi tehtiin hyvät kepit ja keinu. Paljon hyvää siis, vaikka ohjaaja ei ihan tehtäviensä tasalla ollutkaan :)

Toka radalla meno oli sujuvaa ja tuntui hyvältä. Päästiin nollalla maaliin. Startattiin n. kymmenentenä ja siinä vaiheessa mentiin kärkeen. Osallistujia oli 27, joten ei odotuksia. Katselin muiden menoa ja kaikille tuntui käyvän jotain pientä. Siltikin hämmästys oli suuri, kun kisan loputtua olimme tulostaululla sijalla 2. Varovaisesti kysyin Sonjalta (Hermannin emän omistaja ja Lagun kisaorganisaattori), että mahtaisko voittaja jo olla valio? Sonja kävi tarkistamassa ja tuli iloisten uutisten kanssa takaisin. Serti siirtyi meille, uskomatonta. Nyt on kyllä tähdet niin suotuisissa asennoissa tai jotain, ettei tosikaan. Peräkkäiset kisat ja sertejä satelee, huh huh! Taitaa sittenkin olla mahdollista, että mä ihan itte ohjaan koirani agilityvalioksi saakka. No vuosihan tässä nyt pitää odottaa ennen kuin viimeistä sertiä voitaisiin vastaanottaa, mutta ehkä se kolmaskin voi vielä tulla, jos kaksi tulee tällä tavalla.

Sertirata


1 kommentti :

Stiina kirjoitti...

Jeejee, hyvä, onnea, mahtava, hienoa! Kyllä se kolmaskin tulee, ei ole epäilystäkään.