13.5.2013

Kihlajaiskakkua ja kisaraporttia

Viime viikko poikkesi meidän normiarjesta jonkin verran, sillä edellisviikolla Peltolan Tarja ilmoitti, että Lulun kauan odotettu kiima on vihdoin alkanut. Maanantaina sitten ajettiin Tarjan ja Sakarin kanssa Säkylään, missä Lulu asustaa. Ei tosin haettu Lulua kotoaan, vaan Marja-Liisan luota, jossa meitä odotti Lulun lisäksi hieno kihlajaiskakku. :)



Nuoripari sai tutustua ja tuntuivat tykästyvän toisiinsa hetimiten. Rallailivat ympäri pihaa ja kuiskuttelivat toisilleen, taisi siinä muutama pusukin vaihtua.





Lulu ei tuntunut vielä olevan valmis tositoimiin, joten matkasi sitten meidän mukana Tarjan luo. Tiistaina käytiin Sakarin kanssa uusilla treffeillä, mutta ei vieläkään ollut sellaista meininkiä. Keskiviikkona Lulu tulikin sitten meille, että saavat touhuta, jos siltä tuntuu. Täytyy kyllä sanoa, että on nartulla palikat päässä paikoillaan. Se tuli meille itselleen vieraaseen paikkaan, vieraan ihmisen ja vieraan koiran luo ja oli kuin kotonaan. Vähän vinkui aluksi, mutta yönsä nukkui Sakarin kanssa sängyn alla. Ja muutenkin sopeutui hienosti meidän elämänmenoon, Olga kylläkin muutti mummulaan vierailun ajaksi.
Vaan eivätpä nuo sitten kuitenkaan ryhtyneet lapsia väsäämään. Leikkivät kyllä keskenään, mutta siinä se. Perjantaina eivät paljoa edes leikkineet. Sekös oli mulle kidutusta, odottaminen. Ja miettiminen; onko tärpit ohi vai tulossa vasta? Merkkejä siitä, että eivät vielä olisi ohi oli, mutta kun ei Lulu ollut halukas kuitenkaan.





Lauantaina palautin Lulun Tarjalle, ilman sen kummempia tuloksia lemmenlomasta. Illalla Tarja kuitenkin soitti ja kertoi, että Lulu oli alkanut vuotaa uudelleen. Ilmeisesti kiima alkoikin kunnolla vasta nyt. Tiedossa siis lisää odottelua ;)

Eilen oli sitten pitkästä aikaa kisat. Ulkokisakausi korkattiin Tampereella TAKUTien kisoissa. Miia sairastui, joten lähdin kisailemaan Sakarin kanssa kahdestaan. Taina otti jälleen kerran Olgan hoiviinsa, kiitos taas! Onneksi kisapaikoilla on jo nykyään sen verran tuttuja, ettei yksin tarvitse olla. Kirsikin jäi vielä kisapaikalle meidän seuraksi, vaikka kisat Perlan kanssa oli ohi jo paljon ennen meidän vuoroa.

Eka rata oli Jari Suomalaisen tuomariharjoittelun tuotos. Kiva rata, jossa oli muutama kinkkisempi kohta. Sakarilta kuitenkin tippui eka rima, joten meidän tuplantekomahdollisuudet kosahtivat heti alussa. Ohjasin sitten vähän uskaliaammin ja ehdin jopa muurin jälkeiseen persjättöön hyvin. Saimme vitosena olleelta putkelta kiellon ja kepeillä Sakari ilmeisesti bongasi kärpäsen tms ja jätti kepit kesken. En korjannut vaan otin hylyn jatkaessani rataa. Paikkapaikoin hyviä väläyksiä kuitenkin. Youtube ei suostu lataamaan tätä rataa.

Toka rata oli Heidi Viitaniemen rata. Etenevä ja mukava, joukossa pienet kieputukset. Ennen loppusuoraa olevan putken Sakari kiersi takakautta ja ajattelin, että saimme kiellon siitä. Vaan sepäs ei ollutkaan virhe, mutta ylimääräinen kieppi toi yliaikaa 1,47.



Kiva päivä oli kisata, aurinkokin paistoi aina välillä. Nyt onkin kisoja tiedossa vähän tiiviimpään tahtiin. Pitäähän sitä tuplaa nyt vielä jahdata :)

Tänään käytiin taas Lulua moikkaamassa ja voi sitä riemua nuorenparin nähdessä toisensa! Lulu vuotaa vielä, joten menee varmaan vielä muutama päivä ennenkuin on uutta päivitettävää siltä rintamalta. Näyttää kuitenkin ihan lupaavalta, ainakin ne tykkää toisistaan <3

Ei kommentteja :