21.4.2013

Liki ei killata

14.4. kisailtiin Lempäälässä jälleen. Kolme starttia Heidi Viitaniemen tuomaroimana ja tarjottimella siten peräti tripla... Se olisikin tiennyt kilpailuoikeutta SM-kisoissa, mutta kisailtava oli ensin. Kisat muuten oli melkoiset osallistujamäärältään, minejä starttasi joka lähdössä melkein 60, medejä saman verran ja makseja oli lähemmäs 90! Miia ja Hippu kisasivat jättiluokassa tuloksin 15, 12,65 ja HYL
Eka radan alussa oli keinun jälkeinen hyppy takaakiertona ja mitä mä teen? Jään varmistamaan keinua, olen puoli askelta sivussa ja puoli sekuntia myöhässä => HYL! Sakari hyppäsi hypyn suoraan ja se oli siinä sitten, vika jälleen ohjaajan aikataulutuksessa. Koko muu rata menikin sitten oikein hienosti :) Kepitkin oli tosi hyvät.



Toka rata sujui paremmin. Maaliin päästiin puhtaalla radalla ja aikakin riitti, 1,86 alittui ihanneaika. Sijoitus oli jaettu 15./58. Ennen muuria olin myöhässä persjätössä ja siinä kohdassa vähän valui, ei kuitenkaan tullut virhettä siitä. Näin saatiin kisakirjaan viides nolla kolmosissa kahden ja puolen kuukauden sisään!



Vika rata oli hyppäri ja kimurantein näistä kolmesta. Tällä radalla oli takaakiertoa takaakierron perään, mutta oli ne ihan tehtävissä kuitenkin. Mutta mitä tekee koira? Käy loppupuolella rataa moikkaamassa ratahenkilöä kiellon arvoisesti. Seuraavan hypyn rimakin tuli alas ja ohjaajalta loppui ohjaus... Yksi hyppy jää suorittamatta ja hylky siis sen vuoksi. Toisaalta se kai on ihan sama, tuleeko maaliin kympin vai hylyn kanssa. Eipä silti, radan alkupuoli oli oikein hyvää työtä meiltä molemmilta.



Toukokuussa onkin sitten edessä tuplan metsästys, ja se tulee jos on tullakseen.

Sitä ennen käydään Olgan kanssa kokeilemassa millainen Mejä-koe oikein on. Eilen tein jäljen ja se sai vanheta nelisen tuntia. Sää oli hyvin tuulinen, mutta aurinkoinen. Lumet olivat metsästä jo hyvin sulaneet.
Olga kyllä osaa nuo hommat! Yhdellä käskyllä se löysi tiensä jälkeä seuraten kaadolle. Matkan varrella oli yksi ojan ylitys. Siinä Olga hetken mietti, mutta kyllä se jälki sieltä nousi ja matka jatkui. Toinen makuu jäi merkkaamatta, mutta kulman osasi kuitenkin. Aika jännää on mennä kokeeseen tällä meidän harjoittelumäärällä, mutta lahjattomat treenaa, vai miten se nyt meni? ;)

1 kommentti :

Ansku kirjoitti...

Vitsit! Te ootte kyllä parhaita!