13.5.2012

Viimeinen KK-valmennus

Eilen oli viimeinen treenikerta Lempäälässä Huittisen Annen KerranKuussa- valmennuksessa. Hieman mennessä jännitti, että mitäs Anne tällä kertaa on meidän pään menoksi keksinyt. Kahdella edelliskerrallahan on iskenyt melkoinen turhautuminen omaan osaamiseen, kun radat ovat olleet sellaista vääntöä, että oksat pois. Oma taitotaso ei vaan ole riittänyt. Tällä kertaa osallistuin Sakarin lisäksi Hipun kanssa. Rata oli mielestäni edelliskertoja helpompi, onneksi!

Aloitin Hipun kanssa, koska sen kanssa voi toistaa ja toistaa, eikä se turhaudu Sakarin tavoin siitä, jos mä en osaa. Hippu olikin vallan mainio ja mäkin osasin tällä kertaa ohjata paremmin. Pikkuhiljaa se oppi sinne meikäläisenkin nuppiin painuu :) Osasin linjata melko hyvin (muutamia toistoja toki tarvittiin), ja rytmityskin sujui aiempaa paremmin. Ja mä ehdin Hipun edelle monessa kohdassa tekemään persjättöjä, joita en ennen olisi unelmoinutkaan tekeväni. Ehkä se oma liikkuminen on vähän kehittynyt... Ja Hipun kontaktit oli hienot. JEE! Se on kyllä upeeta huomata, että ne alkaa toimia! Edelleen kyllä vielä treenataan joka kerta palkaten ja vahvistetaan oikein tekemistä.

Sakarin kanssa tehtiin myös ihan hyvää pätkää. Jätkällä ei ollut ihan paras draivi päällä, mutta onnistunutta pätkää saatiin aikaiseksi senkin kanssa. Musta putki (14) oli aivan kammottavan pelottava :) Mustaan aukkoon en meinannut saada Sakaria ensin lainkaan, mutta meni se sitten. Puomille (15) tulo putkesta 14 tuotti vaikeuksia, kun olin edellä, että ehtisin tehdä puolen vaihdon puomin jälkeen. Poika tuli aina ohi ja otettiin sitä sitten niin, että Anne palkkasi sen namila puomilla. Muutamien toistojen jälkeen alkoi sujua, mutta vauhtia ei puomilla ollut. Keppikulma oli meille tosi vaikea. Kepit ei ole Sakarin mielestä kivat, eikä sillä ole kunnon paloa tehdä niitä. Aurauskepit odottavatkin mummulan nurmikon kuivumista, niin saadaan tehotreeniä kesän aikana kepeille. Rata päästiin kuitenkin loppujen lopuksi läpi. Väsyneitä oltiin treenin jälkeen molemmat.



Reilun viikon päästä alkaa sitten alueellisen valmennuksen treenit. Siellä valmentajana on Marjo Heino. Että kyllä meille sitä oppia on tarjolla, kun sen vaan osaa omaksua :)

Ei kommentteja :