20.5.2012

Pori, ryhmänäyttely

Keväällä hetkellisessä mielenhäiriössä tulin ilmoittaneeksi Sakarin kahteen näyttelyyn ja tänään niistä oli vuorossa ensimmäinen; Porin ryhmänäyttely.
Gööttejä oli ilmoitettu viisi ja Sakari edusti Ihahhurjaa Jaxonvilleläisten joukossa.
Kun saavuimme näyttelypaikalle, Sakari säikkyi vieressä olleilla skeittirampeilla skeittailevia poikia. Siinä kohtaa kävi mielessä, että missä on mun hienosti pönöttävä poika, kun namit ei kelvannut ja korvat luimussa kuikuili, että mistä niitä pikkupoikia kohta tulee päälle...
Sitten Sakari tuli yhtäkkia takaisin ja kehässä mulla oli sellainen kehäkettu, että oksat pois! Hienosti seistä pönötti ja liikkui myös kauniisti. Ainoastaaan pöydällä olo tuomarin kopeloitavana olisi voinut olla reippaampaa, mutta eipä noita ole juurikaan harjoiteltu. Torstaina piti käydä Isojoella mätsärissä harjoittelemassa, mutta itselle iski taas vaihteeksi flunssa, niin jätettin väliin.
Belgialainen tuomari Rita Reyniers arvosteli Sakarin ERIn arvoiseksi seuraavin lausein:
2 years, excellent in type but slightly long in loins. Good expression. Nice pigment. Correct bite. Good coat texture. Good forechest and excellent brisket. Very nice hindquarters, level topline. Moves very well.

Illalla tehtiin vielä vapauttava metsälenkki, jossa sai unohtaa pönöttelyt. Ennen sitä näytin Olgalle vähän fiskarseja ja sillä on nyt kesälook. Ei ole ehkä kauneimmasta kaunein leikkaus, mutta toivottavasti käytännöllisempi ja kevyempi kesähelteillä :)

Ei kommentteja :