5.5.2012

Hippaleenan Wappupallo

Tänään oli vuorossa kisailua viiden startin verran Seinäjoella jo perinteeksi muodostuneissa vappukisoissa. Viime vuosi tosin jäi meiltä väliin, mutta kolmannen kerran oltiin mukana karkeloissa. Sakari starttasi kolme ja Hippu kaksi kertaa. Rupeama aloitettiin Salme Mujusen hyppyradalla. Ensin Sakari tuloksella 5, ihanneaika alittui -8,67. Yhden hypyn ohjauksessa juoksin liian nopeasti Sakarin "päälle" ja siitä kielto, kun pyrki mun alta pois. Luulin kyllä, että kepeiltä tuli toinen vitonen, mutta Sakari vaan pysähtyi ravistelemaan korviaan, liekö sadevesi mennyt rööreihin. Sama rata Hipun kanssa. Alussa karkasi moikkaamaan ratahenkilöä, mutta siitä lähdettiin vaan lentävällä lähdöllä ja selvittiin vielä virheittä. Alun kieputuksen jälkeen oli suora, jolla en ihan pysynyt Hipun vauhdissa ja Hippiäinen päätti välissä käydä moikkaamassa kuvaamassa seissyttä Tainaa, eli tuli äitiä ikävä :) Loppu menikin sitten ihan hienosti, loppusuoralla jäi yksi hyppy välistä kun ei osunut linjalle.
Seuraavaksi Tuija Kokkosen tuomaroima A-kisa joka oli agilityrata. Sakari aloitti ensin. Kielto ja vitonen kepeiltä+ yliaikaa 4,70.
Hippiäisen kanssa rata meni hyvin ja rennosti, kun luulin, että saatiin puomilta alastulovitonen. Maaliin tultua hehkuttelin ekaa tulosta Hipun kanssa kakkosissa, enkä meinannut uskoa, että tuomarin käsi ei ollutkaan noussut puomilla vitosta näyttämään. Ihmetys ja epäusko olivat päällimmäiset tunteet! Kaikenlisäksi voitettiin luokka ja Hippu teki myös koko A-kisan nopeimman nollan ja sai siitä extrapalkinnon. Täytyy kyllä sanoa että hienon wappupalloyllärin sain Hipulta! Kiitos Hippaleena <3 Vielä oli vuorossa saman tuomarin tuomaroima C-kisa Sakarin kanssa. Vitonen puomin ylösmenolta, meinasi tulla kokonaan ohi, kun eka radalla puomi paukkui ikävästi. Kepeillä alkoi kuikuilla ratahenkilöa joka istui takakulmassa tuolilla. Loppusuoralla lahjakkaasti vielä renkaasta ohi eli ensin kielto ja siitä sitten HYL. Kaiken kaikkiaan, sateesta huolimatta oli kiva kisapäivä ja Hipun nolla kruunasi kyllä todella päivän! Kisoissa oli mukana Tainan lisäksi Vilma Iivari-pennun kanssa. Iivari osasi hienosti matkustaa autossa ja käyttäytyi upeasti myös kisapaikalla. Epäiltiinpä Iivaria myös Hipun pennuksi, kun ovat niin samannäköiset, vaikka edes samoja rotuja niissä ei ole.

Ei kommentteja :