31.12.2019

Kisoja ja kasvua

Hävettää kun ei tule tänne enää päivitettyä asioita niin usein kun jotain tapahtuu. Ei muita mutta itseä varten tämä on hyvä throwback-paikka katsella miten asioissa on edistytty tai menty takapakkia.

Käytiin joulukuussa kahdet kisat Hermannin kanssa.
8.12. oltiin Seinäjoella Jorge A Piresin tuomaroimilla radoilla. Radat olivat tosi kivat! Eka (hyppy)rataa ei ole teknisten ongelmien vuoksi taltioituna. Siltä hylky, mutta muutama tosi makea kohta onnistui paremmin kuin luulin. En tehnyt ihan sitä mitä olin suunnitellut, mutta sain kuitenkin lennosta vaihtoehto-ohjauksen toimimaan!

Toka radalta niin ikään hylky, kun yksi ylimääräinen irtoaminen mahtui radalle.


Kolmas rata oli aika suoraviivainen ja rataantutustumisessa tuntui että vaihtuiko tasoluokka alempaan :D Tältä tehtiin nolla, joten saatiin kirjaan myös tämän tuomarin nimikirjoitus :) Samalla tehtiin meidän etenemäenkka 4,55 m/s!28.12. suunnattiin vuoden viimeisiin kisoihin Tampereelle, tuomreina Johanna Nyberg ja Tommi Raita-aho.
Aloitettiin Johannan agiradalla, jolta hylkäys. Hermanni irtosi hienosti putkeen, mutta bongasi sen jälkeen väärän hypyn aan sijaan. Ohjaajakin olis voinu jotain tehdä tuossa kohtaa :PTokana Tommin agirata. Ehdittiin katsella maksien menoa ennen omaa vuoroa ja ajatus oli, että täytyy olla tyytyväinen jos onnistuu edes parissa kphdassa. No mitäpä sitten tapahtuikaan, onnistuttiin joka kohdassa :) Eli nollalla maaliin ja sijoituskin 3. On mulla taitava poika!Vielä suunnattiin Johannan hyppärille, tehtiin nolla tälläkin ja siinä samalla kauden kolmannen tuplan myötä saatiin kasaan SM-nollat! Eli Rovaniemelle lähtö on tuloksien puolesta varmistettu.Aika on kulunut Roihua sosiaalistaen, erilaisissa paikoissa käyden ja ihmisiä tavaten. Ja lenkkeillen! Lenkitän pennun erikseen ja isot pojat sitten omalla ajalla. Päivässä tulee siis lähdettyä lenkille 5-6 kertaa. No se näkyy mukavasti myös vaa'alla käydessä. N.7 kg on tullut kadotettua tässä loppuvuoden aikana. Laumana ei vieläkään olla, mutta koko ajan parempaan suuntaan ollaan päästy, kun äidin avustuksella on käyty lenkkeilemässä myös yhdessä. Ehkä jonain päivänä saan lenkkeiltyä koko porukan kanssa yhtäaikaakin :P

Roihu on kasvanut kohisten ja nyt 15 viikkoisena se alkaa jo näyttää ihan kelpieltä ja koiralta.
Hallilla on käyty leikkimässä, keskittymässä ja tutustumassa putkeen. Myös lähdössä odottamista on treenattu. Hallilla on myös säkämitta ja mittaustulokseksi saatiin 38 cm. Iso poika näyttäis olevan kasvamassa, mutta omaan silmään niin kauniin sopusuhtainen mittasuhteiltaan.

Ei kommentteja :