23.8.2014

Niputettuna

Viime viikon sunnuntaina järjestettiin Gööttien erikoisnäyttely Lempäälässä ja vein Sakarin Teinin Pekan arvosteltavaksi. Taina lähti reissuun kaveriksi. Oli kiva seurata gööttien monimuotoisuutta ja tavata tuttuja. Järjestelyt toimivat hienosti ja näyttelyssä oli hieno tunnelma, aurinkokin helli. Kaiken kruunasi vielä se, että Sakari on niin helppo reissukaveri! Ei tarvitse jännittää, kuinka se asioihin suhtautuu, kun se on rento ja lunki kaveri, joka osaa käyttäytyä . Avourosten kehässä oltiin kahden pörräävän pojan välissä, mutta Sakari ei pöhinöihin mukaan lähtenyt, vaan keskittyi hienosti esiintymiseen :)

Tuomari antoi meille ERIn ja hyvän arvostelun, joka kuuluu näin:

Keskikokoa hieman kookkaampi uros, jolla hyvä sukupuolileima ja sopiva raajakorkeus. Hyvä uroksen pää, kaunis kaula. Hieman pysty olkavarsi. Hyvä rakenne takana. Hyvälaatuinen kesäturkki. Mukava käytös.

Aina jaksan kummastella kuinka hyvin tuo osaa esiintyä. Handlerin hommat kun ei itselle ole sitä vahvinta alaa ja näyttelyissä liikutaan jo siellä mukavuusalueen ulkopuolella.

Ja koska Lempäälässä oltiin ja Päiville sopi, niin poikettiin pentujakin katsomassa. Ensimmäisenä kaikista pennuista luokseni tuli -kuinkas ollakaan- mun Hermanni. Kun viikon aikana oli jo itselle vahvistunut, että kyllä se ykkösHermanni on mua varten. Ja se viettikin suurimman osan ajasta mun ja Tainan kanssa. Leikki ja touhusi, puri käsiä ja oli suloinen <3 . Kamera lauloi jälleen, tässä muutama otos:






Tänään oli vuorossa agilityn Satakunnan piirinmestaruuskilpailut Raumalla. Sinne siis. Sakarin ilmoitin kaikkiin kolmeen starttiin, joista kaksi ekaa oli piirinmestaruuskisan radat Jari Suomalaisen tuomaroimana ja kolmas Petteri Kermisen agirata. Heti hyppäriltä otettiin hylky, kun keppien jälkeen olleen hypyn ohjasin vähän huonosti. Piti mennä suoraan ja Sakari luki ohjauksen takaakierroksi. Meillä ei siis ollut tänäkään vuonna asiaa piirinmestaruustaistoon. Rata oli helppo ja suoraviivainen ja videolta laskin että taidettiin tehdä meidän etenemäenkka! Jotain 4,2 ja 4,3 välissä :D
Toka rata oli kiva, haastetta, mutta ei koiralle ikäviä sinkoiluja paikasta toiseen. Ennen rataantutustumista päälle tuli niin rankka ukkoskuuro, että odotettiin hetki. Kenttä oli alkupään startatessa vielä melkoisilla lätäköillä ja sadekin jatkui perussateena. Mietin että kuinkakohan käy, kun ei sadekeli ole niitä Sakarin mieluisimpia. Mutta ei se mitään sateesta välittänyt. Mennä paineli hyvän radan, puomin alastuloa lukuun ottamatta. Sieltä loikkasi, kun ilmeisesti menin loppusuoraa liian lujaa karkuun. Aika olisi nollaan riittänyt hyvin. Pöh! Tätä rataa ei ole videollakaan sateen takia.
Kolmas rata oli siis Petterin käsialaa ja sellainen kiva mentävä. Ja nollahan sieltä tehtiin, tosin juuri ja juuri, tulos oli -0,04.
Merkintä kisakirjaan kuitenkin. Tupla jäi puomin kontaktin päähän, mutta kohta alkaa hallikausi, jos sitten saataisiin taas vauhtiakin lisää ja osattaisiin onnistua kahdella radalla peräjälkeen :)

2/3 starteista videomateriaalina, keskimmäistä ei kuvattu sateen vuoksi. Noissa videoissa ei kyllä ole sateesta tietoakaan, mutta kyllä sitä vettäkin tuli :)

Ei kommentteja :