4.1.2014

Mahtava aloitus!

Eilen illalla oli Pahan epikset Noormarkussa. Sinne suunnattiin, kun ei nyt ole virallisiin hetkeen asiaa. Mukaan pääsi sekä Sakari että Hippu, matkaseurana omasta ryhmästäni Justiina Nalan kanssa ja Josefiina ilman koiraa, kun Tessu-pirhana aloitti juoksun, niin ettei pääse aloittamaan kisauraansakaan huomenna. Höh!
Lisäksi paikalle tuli ryhmästäni Jaana Maisan ja Saimin kanssa. Mulla oli siis jännitettävää, kun seurasin kuinka mun koutsaamilla koirakoilla sujuu :) Omia suorituksia en jännittänyt.

Rata oli helppo ykkös-kakkosluokan rata ja tuomarina Petteri Kerminen.
Minit ensin. Ryhmäläisilläni meni sujuvasti, varsinkin ne asiat joita oli lähdetty harjoittelemaan eli kepit ja vieraassa paikassa kisaaminen. Joitakin virheitä tuli, mutta myös paljon hienoa tekemistä kaikilla.
Sakarin kanssa vetäistiin nollarata ja yllättäen myös nopeimmalla ajalla. Kisaamassa kun oli aloittelevien lisäksi virallisista tuttuja kolmasluokkalaisia, joilla on myös arvokisakokemusta.
Radan sai mennä kahteen kertaan ja niinhän me tehtiin kun oli kerran lähdetty. Toka radalla saatiin toiseksi viimeiseltä esteeltä kielto mun töppäyksestä, tutusti hätäilin niistossa.
Lopulta myös toisen kierroksen jälkeen olimme nopeimmat nollan tehneet! Eli nollavoitolla alkoi tämä vuosi! Mahtavaa!

Medien aikana käytiin jäähdyttelemässä pienet ja lämmittämässä Hippu, sillä aikaa oli ollut minien palkintojenjako eli se missattiin. Palkinto saatiin sitten myöhemmin. Hipulle en ollut asettanut mitään tavoitteita, kunhan pidettäisiin kivaa. Hipun tuntien ei helppokaan rata välttämättä ole helppo, vaan se saattaa bongailla omiaan huvikseen. Yllätys olikin melkoinen, kun porhalsimme nollalla maaliin! Huikeaa! Puomin alastulokontakti oli nippanappa puhdas, mutta tuomari ei sitä tuominnut. Pari kohtaa olisi voinut sujuvamminkin mennä, mutta nolla mikä nolla!
Ekalla kierroksella tuli vain kolme nollaa, yksi meitä nopeampi. Toinen kierros oli siis ratkaiseva sen osalta miten sijoittuisimme. Tokikaan sillä ei ole merkitystä, mutta tuleehan sitäkin seurattua. Toinen rata oli tosi sujuva, me vaan oltiin niiiin yhdessä radalla ja todellinen flow oli kanssamme. Kontaktit olivat myös tosi hyvät! :) Mahtava tunne, ei mikään itsestäänselvyys, mutta voi kuinka palkitseva!
Tokalla radalla vain voittajakoirakko ja me teimme nollan, joten meille sijoitus 2. Taakse jäi bortsuja, meidät voittanut koira oli kelpie. Eli Hippu tärskäytti tuplanollan!!! Ei riitä sanat kuvailemaan tunteita!
Hipun eka kierros


ja toka


Vaikka nämä olivat vaan epikset, niin sain jälleen vähän lisää varmuutta siihen, että osaan ohjata ja me ollaan tiimi sekä Sakarin että Hipun kanssa. Toukokuussa kun päästään virallisiin Sakarin kanssa, täytyy palata näihin kisoihin ja muistaa se varmuus ja helppous millä toimittiin, niin eiköhän me silloinkin onnistuta! Hipun kanssa saatetaan mennä testaamaan jo aiemminkin päästäänkö tuohon flowhun myös "oikeissa" kisoissa.

Ei kommentteja :