15.1.2014

Vetskuaksaa

Sunnuntaina käytiin kisailemassa Hippasen kanssa ne sille synttärilahjaksi lupaamani startit. Eka rata oli hyppäri ja tuomarina kaikilla maksien radoilla oli Esa Muotka. Rata näytti reunalta tarkasteltuna aikamoiselta kieputukselta, paljon takaakiertoja. Hippukin vaikutti vähän apealta, eikä ollut oma iloinen itsensä. Ei ollut suuret odotukset siis vuoroa odotellessa, jos ne nyt koskaan kovin korkealla ovat Hipun kanssa :)
Selvisimme radasta kuitenkin yllättävän hyvin! Yksi rima ja yksi kielto sekä 4,8 sekuntia yliaikaa. Pientä kalastelua pituuden jälkeen, mutta Hilppa ei käynyt ihan putkessa saakka, joten tulos tehtiin :)
Toka rata näytti mutkikkaalta myös edellisen tapaan. Mutta nyt Hippukin oli ihan oma itsensä, iloinen ja vallaton. Ilmeisesti aamun odottelu ja hallin meteli väsyttivät Hippua sen verran, ettei ekalle radalle jaksanut tsempata normaaliin tapaan. Toka rata oli sitten niin perinteistä Hippua kuin olla ja voi. Olin kuitenkin luvannut, että hermoja en menetä, kyseessä kuitenkin toisen lahja ja päätavoite että molemmilla on hauskaa.
Kolmannen radan rataantutustumisessa kävi mielessä, että menikö edelliset radat sen verran huonosti , että meidät kaikki tipautettiin takaisin kakkosiin... Rata oli selkeä ja suoraviivainen, sai rallatella menemään. Mun mokan takia (jätin ohjaamatta) Hippu tuli yhden hypyn ohi ja hyppäsi sen sitten väärinpäin, joten hylky tämäkin. Mutta mukava rata ja kivasti oltiin samalla kartalla :) Lisäksi kaikki kontaktit tehtiin puhtaasti ja se jos mikä on iso työvoitto!
Kisahinku kasvoi taas, joten eiköhän tuo veteraani pääse vielä jatkossakin baanoille :)

Tässä vielä kooste radoista, olkaatten hyvät :)

Ei kommentteja :