3.2.2013

Valoa putkien päässä

Tänään päästiin vihdoin kisaamaan Lempäälään! Aamulla en kyllä herätessäni edes muistanut, että on kisapäivä... Ei vissiin kovin jännittänyt siis. Aamulla kisasivat ensin Kirsi Perlan ja Miinan kanssa. Miina sai toisen LUVAnsa, joten päivä alkoi hienosti.

Yhden maissa me päästiin sitten Sakarin kanssa radalle. Kisojen ollessa isot, oli minien ja medien tuomariksi tullut Salme Mujunen, jolla on hauskoja ja omanlaisia ratoja.
Eka rata oli mielestäni helppo kolmosten radaksi, mutta niin vain hylky napsahti. Huuto-ohjaus ei pelastanut (ihme :)) koiraa kääntymään putkesta keinulle, vaan aalle se meni, kun sinne oli reitti tyrkyllä. Muuten oli oikein sujuvaa menoa. Sakari laittoi korvat luimuun ja antoi palaa :) Hieno asenne!



Tokan radan rakennusvaiheessa oli reunalla hauska katsella, kun toiselle pitkälle suoralle laitettiin kolme suoraa putkea peräjälkeen. Siinä sitten mietittiin kisakaverien kesken, että mahdetaanko niitä kuitenkaan pötköön mennä. Mutta niin ne numerot sinne aseteltiin, että oli kunnon juoksupätkä tiedossa. Rataantutustumisessa spurttasin (!) pari kertaa, eikä se niin kamalalta tuntunut, mitä olisi voinut kuvitella. Aan jälkeisen putkeen viennin suunnittelin tekeväni vetämällä ja poispäinkäännöksellä. Sitten kun katselin muiden menoa ennen omaa vuoroa, niin meinasi iskeä epäusko ja pohdin jo ohjauksen vaihtamista valssaamiseen, niinkuin suurin osa teki. Päätin kuitenkin mennä omalla suunnitelmalla ja hyvä niin, kohta meni hienosti. Ja hienosti meni muukin rata, päästiin nollalla maaliin! Ihanneaika alittui reilun seitsemän sekuntia ja sijoitus oli 11./49. Etenemä oli 3,81. Meidän ihkaeka oikea nolla kolmosista!!! Vähän mahtavaa! Mutta tänäänpä onkin Valon päivä!

Ei kommentteja :