24.2.2013

Huuli pyöreenä

Mä olen kaiketi nyt päässyt siihen pisteeseen, että kisat ei enää jännitä liikaa. Aamulla heräilin kaikessa rauhassa ja sitten vasta muistin, että tänäänhän on kisapäivä! Edellisten kisojen aamuna kävi samoin. Ajattelin siinä sitten että onkohan se hyvä enne...

Kolmosten startit oli mukavaan aikaan, niin että saatiin Miian kanssa lähteä vasta yhdeltätoista ajelemaan Lempäälää kohti. Eka rata oli vähän aikataulusta jäljessä, joten jäi hyvin aikaa lämpätä ja jutella tuttujen kanssa.

Agirata oli Anne Huittisen käsialaa ja tutustumisessa tuntui, että on ihan mentävissä. Etukäteen vähän pelkäsin, että mitäs kommervenkkejä radalta mahtaa löytyä, mutta pelko oli turha. Alku meni hyvin ja Sakarilla oli kunnon vauhti päällä. Puolivälin paikkeilla hukkasin koiran selän taakse, kun piti katsoa mihin olen menossa. Samassa kuulin riman putoavan ja sen seurauksena ohjaukseen tuli kunnon takku ja hylkyhän se. Loppurata taas ihan hyvin. Lentokeinun Sakari kyllä teki, kun itse kiirehdin, enkä jäänyt tueksi. Keinun itsenäinen suorittaminen lisätään treeniohjelmaan.




Toka rata oli Esa Muotkan hyppäri. Kiva rata sekin. Alussa tein jopa niiston onnistuneesti! Eihän se oikeasti ole vaikea, mutta mä en sitä vaan osaa kunnolla, kun aina hätäilen jo alta pois enkä malta odottaa koiraa. Näitä on nyt treenattu ja kiva oli onnistua kisoissakin. Tällä radalla Sakari myös kääntyi tosi makeesti suorasta putkesta, kun käännyttiin takaisin tulosuuntaan. Ei olis voinut tiukemmin sitä kohtaa tulla. Rata meni hyvin loppuun saakka, enkä tällä kertaa tehnyt mitään typeryyksiä, joten ratavirheittä maaliin! Ei muuta kuin tulostaululle jännäämään aikaa. Riittihän se juuri ja juuri; tulos -0,10 sijoitus 7./34.



Uskomatonta: vuoden toiset kisat ja taas tehtiin nolla. Vähän on erilainen vuoden aloitus kuin viime vuonna, eka nolla tehtiin kakkosissa vasta 5.5., vaikka ahkerasti kisattiinkin. Nyt ollaan huuli pyöreenä tästä ja viikon päästä katsotaan Kuopiossa jatkuuko nollaputki...

Videot tulossa...

Ei kommentteja :