14.1.2013

Toipilas, osa 2

Jotenkin tuntuu, että toistan itseäni noissa otsikoissa. Viime vuoden tammikuun 5. päivä kirjoittamani päivitys nimittäin kulkee samaisen Toipilas-otsikon alla. Täytyy toivoa, ettei ensi vuonna enää toisteta samaa virttä...

Olgalle kuuluu hyvää. Perjantain eli leikkausta seuraavan päivän se oli vähän kipeän oloinen, mutta siitä onkin sitten olo kohentunut aimo harppauksin. Jo perjantaina se söi ja teki asiansa normaalisti, nyt varmasti lähtisi lenkille, jos vain pääsisi. Vähän turhauttavaa taitaa sisällä makoilu olla, kun heti ulosmentäessä alkaa haukkua, oli syytä tai ei. Hihnan saa pitää tiukalla, ettei neiti ala liikaa riekkua.

Haavan Olga on antanut olla rauhassa. Kauluri otettiin eilen pois ja laitettiin vain t-paidat päälle molemmista päistä, niin että saatiin aikaiseksi haalari. Tänään löytyi kirppikseltä lasten vetoketjullinen puuvillahaalari ja se saa olla nyt vielä suojana varmuuden vuoksi. En halua ottaa tässä vaiheessa kuitenkaan riskiä, että Olga repii sittenkin tikit irti ja haavan auki.

Tässä t-paita viritykset ja haalarihemmo:








Ei kommentteja :