2.9.2012

Yksi kolmesta

tämän vuoden ylöskirjatuista tavoitteista oli osallistua piirinmestaruuskisoihin. Se päivä koitti sitten tänään. Aamulla kohti Raumaa, jännittikin vielä melkoisesti. Lähtönumero kaksi ei paljon auttanut asiaa... Perillä ehdittiin hyvin lämmitellä koirat. Hyppyradalla aloitettiin. Saatiin tulos, ei mairitteleva, mutta tulos kuitenkin :) 15 ratavirhettä ja taas reilu yksitoista sekuntia yliaikaa. Korjailuihin meni kyllä aikaa, sillä virheet tulivat ekan riman tippumisesta, kepeiltä kesken pois tulosta ja viimeisen hypyn kiertämisestä. Varsinkin kepeillä niitä sekunteja tuhraantui reippaasti. Tässä vaiheessa oli ihan hyvä fiilis, oltiinhan saatu edes jonkunmoinen tulos aikaiseksi ja omaksi töpeksinnäksi laskisin oikeastaan vain tuon viimeisen hypyn ohimenon ja kiertämisen. Toki kepeillä saatoin edistää hieman liikaa, mutta ne Sakarin pitäisi kyllä osata tehdä loppuun saakka musta huolimatta.
Toka radalla sitten kyllä mulla vähän meni hermo, Sakari nimittäin kävi kusasemassa kakkoshypyn jälkeen kentän laidalla seisseen sähköpylvään juurelle o_O Kyllä ketutti, jatkoin kuitenkin, mutta eihän siitä loppuradasta kyllä mitään tahtonut tulla. Ja kun en kunnolla ohjannut, sinkoili koirakin sitten vielä omille poluilleen.
Mutta osallistuttiinpa kuitenkin! Uhkailin kyllä taas kerran lopettaa koko lajin, kun koko ajan vaan tökkii, mutta luulenpa, että mieli muuttuu taas huomenna, kun on aluevalmennusilta tiedossa.

Vielä otsikkoon viitaten; siksi siinä on YKSI kolmesta, kun Olgan koipi on jostain syystä alkanut taas oireilla ja se alkoi ontua :( Tämä viikko mentiin eläinlääkärin ohjeen mukaan kipulääkkeellä, mutta se ei ole auttanut. Eli ensi viikolla soitellaan taas Ventelälle ja yritetään saada selvyys, miksi se on alkanut uudestaan vaivata. Onneksi Olga on iloinen ja touhukas kuitenkin ja tänään pääsi Tainan kanssa jäljestämään. Sukkahousun sisällä olleella tonnikalalla oli vedetty kaksikin jälkeä ja Olga oli jäljestänyt niin, ettei Taina ollut meinannut perässä pysyä :)

Ei kommentteja :