2.7.2012

Sambaa Savon sydämessä

Kauan ja hartaasti odotettu kesäretki Agirotuun Kuopioon on takanapäin. Ja reissu ylitti kyllä kaikki odotukset! Nipsu ja Sakari ovat älyttömän hienoja reissukoiria, seura oli mukavaa, tuli tutustuttua taas uusiin ihmisiin ja tavattua vanhoja tuttuja. Kivaa oli nähdä taas Aava ja Hessu ihmisineen ja kasvattaja-Ellis Oivan ja Aarren kanssa.
Jo siinä olisi ollut kylliksi hyvää mieltä kotiintuomisina, mutta eipä itse kisailutkaan kovin kehnosti menneet ;)

Perjantaina viiden tunnin ajomatkan jälkeen ohjelmassa oli kaksi starttia. Ensin Sami Topran tuomaroima agilityrata A, jolta saatiin kymppi (kiellot kepeiltä ja puomilta) + kymmenisen sekuntia yliaikaa. Sitten vuorossa saman tuomarin hyppäri B, ratavirheita 0, ihanneajan alitusta vajaa kolme sekuntia ja sija 2. eli LUVA! Kisat alkoivat siis varsin upeissa tunnelmissa, kun heti päästiin palkinnoille ja saatiin merkintä kisakirjaan! Osallistujia hyppärillä oli 22.
Samaan aikaan Aava-sisko aloitti kisauransa saaden tuloksiksi hyl ja 5 ja veli-Hessu jatkoi uraansa mallikkaasti saaden hyppäriltä SERTin ja nousten kakkosluokkaan!

perjantain hyppäri


Lauantaina oli ensimmäisenä vuorossa Katarina Virkkalan tuomaroima agilityrata C, jolle lähdimme viimeisenä. Teimme puhtaan radan, mutta koskaan en ole niin paljon jännittänyt lopullista tulosta kuin nyt. Meno oli vauhdikasta, mutta kepit tosi hitaat... Jonkun aikaa joudttiin tuloksia odottelemaan ja mielessä pyöri, että riittikö aika ja sijoitus. Tulosten tullessa en meinannut uskoa silmiäni, kun näin että Sakari oli 2. ja aika riitti hyvin. Ihanneaika alittui reilulla kolmella sekunnilla. Niin se vaan sitten Sakari toteutti yhden unelmistani ja vielä syntymäpäivänäni! En olisi parempaa lahjaa voinut saada! Kiitos <3! Lauantain SERTi-rata

Tämä tarkoitti myös sitä, että pääsimme osallistumaan Finnish Open- finaaliin. Olo oli aivan huikea, eikä millään meinannut saada keskittymistä finaalirataan. Rata oli kuitenkin kivan oloinen ja tehtiin silläkin hyvää pätkää, vaikkakin lopputuloksena oli hylky. Sakarille iski ramppikuume, kun näki yleisömäärän, itse en osannut edes jännittää katselijoiden määrää kun olo oli niin euforinen. Kieltoja taisi tulla kaikkiaan neljä, hienoa oli silti tulla maaliin yleisön kannustaessa!

Finnish Open- finaali


Sunnuntaina kisailtiin vielä kilpailevien minien rotujoukkueessa Ihahhurja feat Cindy. Lähtöjärjestys oli Sakari, Hessu, Aava ja Cindy. Kaikille Ihahhurjille tuli joitain virheitä ja Laamasen Annen Cindy, ohjaajanaan Sari Valtonen, oli ainoa joka tuli virheittä maaliin. Hienosti kaikki tsemppasivat radan läpi! Ensi vuonna sitten uudestaan!

sunnuntain joukkuekisa


Tässä vielä Sankari ruusukkeiden ja pokaalin kera, huomatkaa ylpeä ilme!



Kisavideot tulevat taas kunhan ehtivät.

1 kommentti :

Anonyymi kirjoitti...

Harvoin on Sakarilla kuvassa noin nauravainen ilme!