18.7.2012

Kolmoset korkattu

Tässä välissä on pidetty vähän treenilomaa ja chillailtu lähinnä vaan. Viime viikon tiistain jälkeen ei olla tehty agilityä lainkaan. Tänään oltiin sitten Ylöjärvellä iltakisoissa, ja ihmeekseni olin aika rennolla fiiliksellä. Kisapaikalle ajellessa vähän oli perhosia vatsanpohjassa, mutta ne hälvenivät sitten sellaiseksi sopivaksi jännitykseksi.

Tuomarina oli Johanna Wüthrich ja radat oli kivoja. Ekalla radalla oli heti alussa kakkoshypylle takaakierto ja rohkeasti päätin tehdä siihen taakse lähetyksen jälkeen saksalaisen ja se meni hienosti! Radalla oli myös toinen takaakiertohyppy ja siihenkin tein saksalaisen, hyvin meni sekin. Kepeille oli meille hankala sisäänmeno ja siitä saatiinkin kaksi kieltoa, kun Sakari tarjosi kakkosväliä ennenkuin teki oikein. Mutta siinäpä oli meidän ratavirheet! Ihanneaika ylittyi 5,73. Siispä oltais saatettu ehtiä aikaan, jos olisi mennyt oikein heti kerrasta. Ei huono!

Toka rata oli ensimmäistäkin mukavampi. Alkuun kokeilin taas vähän erilaista ohjaustapaa (siis omaksi ohjauksekseni) ja taas riskinotto kannatti. Sitten vaan nelosena olleelle puomille en oikein ohjannut, olin myöhässäkin ja Sakari meni ohi ja teki vielä puomin alta laaaaaajan kaaren. Muita virheitä ei tehty, yliaikaa tuli 2,77, joka olisi varmasti jäänyt pois ilman tuota kaarrosta :) Eli ei se nollakaan niin kovin kaukana ollut ;)

Tosi hyvä mieli jäi, eikä se nyt niin kovin vaikeaakaan ollut. Toki meillä on vielä paljon harjoiteltavaa, mutta tuntuu kivalta, kun nyt viimeisimmät kisat ollaan kisattu Sakarin kanssa yhteisessä rytmissä ja soitettu samaa säveltä!

Olga oli mukana kannustusjoukoissa tällä kertaa ja sekin tuntui nauttivan kisafiiliksistä, vaikka ei itse kisannutkaan tai ehkä juuri siksi :) Nakkia kun sai sekin palkinnoksi hyvästä käytöksestä.

On mulla vaan ihanat koirat <3 <3 <3

Ei kommentteja :