17.6.2012

Taas näytelmöitiin

Vuorossa Kiikoisten ryhmänäyttely. Taasen oli ilmoitettu viisi gööttiä, nyt tosin jokainen oli eri kasvattajalta. Tuomarina oli Esa Ruotsalainen, miellyttävä tuttavuus, joka käsitteli koiria rauhallisesti ja varmasti.
Ennen kehään menoa olin (taas) varma, että ei tästä tule mitään. Kun yritin vähän harjoitella, niin Sakari vaan meni nenä maassa, eikä osannut seistäkään. Kai se on sitä mieltä, että lahjattomat treenaa, sillä kehässä se käyttäytyi hienosti, liikkui hyvin ja pöydällä olokin sujui hienosti, JEE! Tuomarin antoi hyvin kopeloida, eikä väistänyt mittatikkuakaan, kun tuomari mittasi pojan. Kyllä se kai siitä vaan tässäkin asiassa kehittyy.

Tuomari lausui seuraavaa:
Koon ylärajalla. Mittasuhteiltaan hivenen pitkä voimakaspäinen uros. Silmät saisivat olla hivenen tummemmat. Riittävä rungon vahvuus ja raajaluusto. Hieman pitkä lanneosa. Hyvä karva. Tasapainoiset kulmaukset. Liikkuu hyvällä askelpituudella. Miellyttävä käytös. Värimerkit saavat puhdistua.

ERI saatiin jälleen. SAta tuomari ei antanut, lähinnä koon ja lantion pituuden vuoksi. Kätellessään kehui vielä Sakarin liikkeitä! Vähän petrattiin viime kerrasta, kun nyt oltiin AVK1 :)

Taidan sittenkin ilmoittaa Sakarin vielä Ikaalisten ryhmänäyttelyyn, josko sitten olisi tämän vuoden näytelmät näytelty.

Ei kommentteja :