13.6.2012

M&M-cupissa

Eilen käytiin Kirsin ja Miian kanssa epistelemässä Sastamalan Musti&Mirri-cupissa. Sakari osallistui avoimeen luokkaan ja meni radan kaksi kertaa. Tuomari Petteri Kerminen oli tehnyt pitkän (174m) ja tulostason perusteella haastavan radan tähän avoimeen luokkaan.
Taas saatiin treenattavien asioiden listaan pari uutta (kääntymiset puomilta ja aalta), mutta voi mahtavuutta, Sakari leijeröi niin upetsusti, että sillä elää taas pitkään! Eka radalla tuli yksi kieltovirhe puomin jälkeiseltä hypyltä ja siitä myös se viiden sekunnin yliaika videolta laskien, joka meille tuli. Sijoitus meillä oli kolmas, tuloksella 10,12, joten cuppipisteille päästiin!
Toka kierroksella hylkäys samalla puomin jälkeisellä hypyllä, kun Sakari kiersi sen ja hyppäsi väärään suuntaan. Tällä radalla kuitenkin vielä edellistäkin parempi leijeröinti, joka näkyy videon lopussa. Monen kokeneemman koiran rata kosahti tuossa kohtaa, eikä se meillä voinut olla vahinko, kun tehtiin se kaks kertaa. Vähän tuntuu hyvältä huomata, että osataan me jotain! Ollaan siis rämpimässä ylös osaamattomuuden suosta ja laji alkaa taas maistua hyvältä.

Ei kommentteja :