17.1.2016

Kisavuosi hymyillen käyntiin

Ratapiirrokset lisätty 18.1.

Tänään koitti se päivä, kun Hermanni aloitti kisauransa Maalahdessa, terapiakoira Sakari oli ilmoitettu mukaan myös, kun kisat oli sellaiset sopivan kokoiset kaikkien luokkien kisat.
Taina oli lupautunut seuraksi ja onneksi eilen vielä sovittiin, että tehdään aamulla tarkistussoitto, että onko herätty. Mä nimittäin heräsin Tainan puheluun... mun puhelin jostain syystä välillä prenkkaa noitten herätyksien kanssa ja tietysti se teki sen tänään. No matkaan selvittiin kuitenkin ihan aikataulussa. Hippu ja Olga jätettiin matkan varrelle mummulaan hoitoon.

Mua ei kovinkaan paljon jännittänyt itse kisaaminen vaan lähinnä se, että paljonko häiriötä Hermanni sietää vai kestääkö kuuppa mitään. Hermannia jännitti aluksi jonkin verran, mutta se pystyi ottamaan kontaktia, tekemään temppuja ja syömään namia, toisin kuin viime sunnuntaina mätsärissä, jossa se hävisi johonkin omaan kuplaansa, eikä siihen saanut mitään kontaktia.

Ennen ekaa starttia

Eka rata meni kuitenkin hyvin lukuunottamatta yhtä putken ohitusta ja kiertoa. Me tehtiin siis tulos 5 ja tällä vieläpä voitettiin kisa! Erityisen tyytyväinen oon siihen, että keinu, puomi ja kepit tehtiin puhtaasti. Tuo putken kiertäminen johtui siitä, kun Hermanni hoksasi, että hei täällähän on yleisöö ja keskittyminen herpaantui :)

Video on sumea, mutta kyllä meidät sieltä erottaa :) Kuvaajalla oli rillit huurussa, niin videostakin tuli huuruinen :D


Toka radalle lähdettiin sitten tietenkin jo edellistäkin rennommalla otteella. Sama lyhyt putki tuli tälläkin radalla kierrettyä, koska taas bongattiin yleisö kesken matkan :) Tuloksena siis jälleen 5 (sij.4./9), enpä voisi näihin ekoihin startteihin tyytyväisempi olla! Kisavarmuutta me saadaan vain käymällä kisoissa, eikä tämä alku ollut läheskään niin kaoottinen kuin pelkäsin. Palkintojen jaossa tuomari tokaisi, että olis se voinut nollakin olla, johon totesin olevani tyytyväinen, kun nämä oli tämän koiran ekat kisat. Siihen tuomari sitten, että "ihan totta?, sulla on pätevän olonen koira" Kyllä ihminen voi tulla muutamasta sanasta iloseksi :)



Kakkosluokkien aikana kipaistiin Vaasassa ABCllä syömässä ja takaisin ehdittiin hyvin ennen kolmosten alkua.
Sakarin kanssa oli taas vaan niin kiva mennä. Meillä on tietynlainen varmuus tekemisessä ja se korostui erityisesti tänään kun tuon ipanan tekemisestä se vielä puuttuu. Tehtiinkin molemmilta radoilta nolla ja eka radalla päästiin palkinnoillekin kun oltiin toisia :). Palkintojenjako kyllä onnistuttiin missaamaan, kun oltiin loppulenkillä ja palkinnot oli jaettu sillä aikaa.
Tämä vuosi alkoi siis kisarintamalla loistavasti, nollaprosentti on Sakarin kanssa ainakin hetken täydet 100 % :D:D:D




Ensi lauantaina jatketaan kokemuken keräämistä Hermannin kanssa Liedossa, sielä onkin sitten jo isommat ympyrät ja häiriöt kuin tänään.

Ei kommentteja :