6.9.2015

Piirinmestaruuskisat Harjavallassa

Eilen kisattiin piirinmestaruuksista Harjavallassa. Päivä oli pitkä, kun aamulla puoli kasilta lähdettiin liikenteeseen ja illalla seiskan maissa oltiin takaisin. Aika kului kuitenkin rattoisasti kisaamisen välissä tuttujen kanssa rupatellen ja toisten suorituksia seuraten.
Ensimmäinen rata oli Kermisen Petterin tuomaroima "lämmittely"rata. Petteri oli tällä kertaa tehnyt melko kimurantteja osia sisältävän radan. Sakarin kanssa saatiin tulokseksi 5, kun itse liioittelin kepeille vientiä ja saatiin siitä kielto. Korjaamisesta huolimatta etenemä oli 3,8 m/s. Hyvä alku päivälle kuitenkin. Meno tuntui hyvältä.

B-rata oli sitten mestaruuskisan ensimmäinen rata. Tuomarina Pertti Siimes. Ei kovin kiemuraista, vaan jouheva rata, missä muutama tarkka paikka. Sakari pudotti yhden riman ja loppupuolen putkelta tuli kielto, kun oletin Sakarin löytävän putkeen ilman apuja. Tuloksena siis 10, etenemä samaa 3,8 kuin ekallakin radalla. Tasaisuutta on etenemiin tullut, kun näillä radoilla meni korjailuihinkin aikaa muutamia sekunteja.

Kolmas rata oli hyppäri ja mukavan etenevä sekin. Tehtiin nolla. Hylky oli lähellä, mutta karjaisulla sain Sakarin oikealle esteelle putkeen menon sijaan. Ei niin kaunista, mutta nolla ku nolla :)

Yhteistulos 10 riitti piirinmestaruuskisassa sijaan 6.. Tehtiin siis ekaa kertaa tulos molemmilta radoilta, jee!
Autoon riitti kuitenkin palkintojakin, kun Miia sai Stellan kanssa A-kisasta Sert-An sijalla 3., Perlan kanssa B-kisassa Sert-An sijalla 2. ja Nipsun kanssa yhteistulos riitti PiirM3-sijaan. Hienoa työtä Miia!

Seuraavaksi kisataankin sitten gööttimestaruuksista Seinäjoella parin viikon päästä.