20.1.2015

Oman ja vieraiden oppaana

Tammikuun kisapäivitykset samassa paketissa tähän väliin, kun sain vihdoin ladattua kisavideot juutuuppiin.
4.1. Kisattiin Seinäjoella Hipun ja Sakarin kanssa. Hipulla kaksi ja Sakarilla kolme rataa. Maksien kaikki radat oli ennen minejä. A-rataa en Hipulle ottanut. B-radalla hylky, kun ampaisi vanhaan tuttuun tapaansa puomilta kauempana olevaan putkeen. Hienosti kuitenkin selvitti kepeille menon, joka puomin takia aiheutti huvitusta radan reunalla. Totesinkin ennen meidän vuoroa, että tollasta ei Hippu kyllä osaa, kun ei ole moista harjoiteltu, mutta niinpä vaan tytsy täräytti virheettömästi tuon kohdan :) Kivaa olla väärässä!

C-rata oli hyppäri. Muutamassa kohdassa piti vähän kalastella, että pysyttiin kurssissa, mutta samaa rataa tehtiin koko pätkä! Muurille tuli liian tiukasti ja palikka alas. Se olikin ainoa virhe, joten tosi tyytyväinen meidän yhteistyöhön saa olla.

Sitten oli Sakarin vuoro. Käänteisessä järjestyksessä radat eli ensin hyppäri, jolla tehtiin ihan kelpo nolla. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että alan uskaltaa tehdä meille vähän rohkeampiakin ohjausvalintoja.

B-radalla hylky, kun irtos putkesta hienosti pituudelle saakka kääntymisen sijaan. Eikä osannut mennä kepeillekään. Tätä treenattiin heti seuraavissa treeneissä ja saatiin sujumaan kun vähän pätkittiin tehtävää osiin :)

Viimeiselle radalle tuomariksi vaihtui Mikkilän Sari, edelliset tuomaroi Luomalan Henkka. Hylky saatiin ohjaajan jätettyä ohjauksen ja ohjaamisen puolitiehen. Taidettiin molemmat olla jo vähän väsyneitäkin.


17.1. Suunnattiin Maalahdelle ja mulla kisakavereina Sakari ja Kirsin Perla. Tarkoituksena kokeilla kuinka oikeesti nopeeta koiraa pitää radalla viedä :)
Kisat mentiin järjestyksellä maksi-medi-mini, joten Perlan kanssa ensin. Molemmat radat oli Seppo Savikon agilityratoja. A-rataa ei päästy tekemään, kun Perla varasti lähdöstä ensin kerran ja palautuksesta huolimatta lähti toisellakin yrittämällä ilman lupaa, joten poistuttiin radalta.
Sakarin kanssa tuloksena yiaikavitonen. Kielto aalta, kun koira alkoi putken jälkeen ihmetellä että mihin pitäisi olla menossa.

B-radalla päästiin Perlankin kanssa tekemään koko rata, kun nyt pysyi lähdössä hyvin. Kontaktit otti, vaikkei malttanutkaan odottaa lupaa poistua niiltä. Kolmanneksi viimeisenä olleilta kepeiltä saatiin hylky, kun alkoi kierrokset olla kovat ja meni kolme kertaa kakkosväliin.
Ihan hyvin silti, kun me ei olla montaa kertaa edes treenattu yhdessä.

Sakarille tältä radalta hylky ja taas ihan mun mokan takia. En sitten ohjannut välistävetoa kunnolla, joten hyppäsi yhden hypyn nurjasta suunnasta. Kepeilleviennissä hätäilin myös.


Vaikka omat tulokset ei mitään hyviä olleetkaan, niin kivaa oli. Lisäksi molemmilla kisareissuilla saatiin iloita Miian ja Nipsun tuloksista, sillä Seinäjoella tekivät sen kaivatun tuplan ja Maalahdessa tuli viimeinen aginolla ässämmejä varten. Nyt meidän seuralla on niissä karkeloissa tuplaedustus! Niitä ennen Sakari saa kuitenkin saikkutauon, kun torstaina viedään pojan pallit. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja jatkossakin saadaan nauttia kivoista hetkistä lajin parissa.

Ei kommentteja :