29.1.2012

Hidastuttena*

Jotenkin tuntuu, että oma ajanlasku on muuttunut muotoon niin ja niin monta päivää/viikkoa leikkauksesta. Olgan onnettomuus oli sellainen pysähdys elämässä, vaikka mitään kiireistä elämää ei eletty ennenkään. Jos siihen saakka elimme yksinkertaista slowlifeä niin tahti on hidastunut entisestään. Omaan kotiin pääsyynkin on vielä matkaa. Paraneminen etenee kyllä hyvin.
Maanantaina 23. päivä Olgalla kävi hieroja, ja olin yllättynyt kun mitään järkkyjä jumeja ei löytynyt. Kipeän puolen lapa ja Olgan muutenkin ensimmäisenä oireileva lanteen alue olivat pahimmat, mutta eivät missään totaalijuntturassa kuitenkaan. Hyvä niin! Ja hieroja kiitteli Olgaa siitä, kuinka helppo käsiteltävä se oli. Olgahan on ollut mm. opetuskoirana koirahierojaopiskelijoille useammankin kerran. Torstaina annettiin viimeksi kipulääkettä, tarkkaillaan, jos se sitä vielä jossain vaiheessa tarvitsee, mutta kovin kipeältä Olga ei ole vaikuttanut.
Eilen laajennettiin ulkoilualuetta pihapiiristä ja käveltiin hissukseen pienen pieni lenkki tiellä. Olga oli silminnähden onnellinen, kun pääsi "lenkille". Tänään käytiin myös ja kuvasin pätkän videolle kävelyn sujumisesta. .


Häntää ei Olga enää käytä tasapainoa tuomaan niin paljon kuin aiemmin. Ontumista on vielä luonnollisestikin. Mittasin tänään, että kipeä jalka on kuusi senttiä tervettä ohuempi.

Taina lähetti Olgalle hienon pöllön, joka sanoo uhuu-hu uhuu :)



Tässä vielä kuvat haava-alueesta tältä päivältä.





Sakarin kanssa on lenkkeilty lähinnä metsässä ja valmistauduttu henkisesti ensi viikonloppuna oleviin Kuopion kisoihin. Pakkasta on ollut sen verran, että varsinaiset agilitytreenit ovat jääneet vähemmälle. Eilen tosin käytiin ottamassa reenit Miian opastuksella. Mua Miia juoksutti kunnolla, mutta oli ilo huomata, että mähän jopa juoksin :) ja kahden koiran kanssa. Hipunkin kanssa nimittäin vetäistiin samat pätkät, kun Hippu osallistuu Kuopiossa hyppyradalle mun kanssa. Siitä tulee hauskaa, en nimittäin muista, koska olisin ennen eilistä Hipun kanssa edes treenannut...

Laitetaanpa tähän muutama kuvanen meidän metsälenkin varrelta. Seuraava päivitys varmaankin sitten taas kisakuulumisten merkeissä.











* Otsikossa ei ole kirjoitusvirhettä; pikkutyttönä on tullut moinen kuulemma tokaistua, kun on näytetty telkkarissa jotain hidastettuna :)

2 kommenttia :

Otso ja Etta kirjoitti...

Tsemppiä Olgan toipumiseen & peukkuja Sakarin kisoihin! Teilläkin näyttä olevan mukavasti lunta :)

Sanna kirjoitti...

Mikä mahtava ilme Olgalla onkaan tuossa pöllö kainalossa -kuvassa! :D

Tsemppiä kisoihin ja Olgan kintulle hyvää vointia.