23.10.2011

Pienestä kiinni

Viikko sitten sunnuntaina lähdettiin aamulla puoli seittemän Kirsin, Miinan, ja Sakarin kanssa Lietoon kisailemaan yhteensä viisi starttia. Perla tuli myös mukaan tutustumaan kisatunnelmaan. Perillä oltiin hyvissä ajoin ja ehdittiin lämmittää koirat reippaalla lenkillä.
Kahdella ensimmäisellä radalla tuomarina oli Elina Hannikainen ja radat olivat mukavia ja eteneviä. Aiemmista kisoista poiketen meidän ekakin startti sujui hienosti. Ratavirheitä saatiin viisi, kun Sakari palasi yhdestä putkesta kesken kaiken takaisin. Ihanneaika alittui juuri ja juuri (-0,61). Tällä tuloksella oltiin sijalla kaksi. Palkinnoksi saimme kisalahjakortin, joka on tarkoitus tuhlata heti seuraavissa ATT:n kisoissa 13.11. A-kisassa ei nollilla juurikaan juhlittu muutenkaan; minit, medit ja maksit, kaikkiaan 62 koirakkoa, tekivät yhteensä 3 nollatulosta.
Toiselta radalta saimme saman tuloksen; yksi kielto putkelta ja niukka ihanneajan alitus (-0,34). Sijoitus tällä kertaa 7.
Kolmas rata oli Allan Mattssonin hyppäri. Tämä rata oli jo vähän kiemuraisempi, mutta kiva rata kaiken kaikkiaan. Yksi kohta radasta olisi pitänyt ohjata toisin kuin tein. Takaaleikkauksen sijasta kun olisin valssannut, niin todennäköisesti meillä olisi toinen LUVA plakkarissa, mutta kun ei. Ihanneaikakin alittui yli seitsemän sekuntia. Sijoitus 4. Ihan pieni harmitus jäi, kun ei ole tuuria, niin ei ole. Sakariin täytyy kyllä olla tyytyväinen. On se vaan hieno kisakaveri! Jaksoi hienosti nytkin vetää kolme kisaa hyvällä draivilla. Ja se hylkyputkikin saatiin poikki!
Sitten oli vielä Miinan kahden radan vuoro. Eka radalta hylky ja toiselta vitonen ja viitisen sekuntia yliaikaa.
Päivä oli pitkä, mutta mukava, kotona oltiin illalla yhdeksän aikaan.

Eilen käytiin hakemassa vinkkejä Männistön Päiviltä ja kivat treenit oli. Haastava ratapätkä, jonka Sakari olisi varmasti handlannut hienosti, jos ohjaajana ei olisi tällainen tumpula :) Vielä olisi parit kisat tiedossa tänä vuonna, sitten mulla alkaa työkiireet haitata harrastuksia. Mutta vielä neljä starttia ennen taukoa.

Tässä taasen todistusaineisto.
Edellinenkin päivitys on nyt täydennetty videoilla ja yksi korjaus on tehty tekstiin.





1 kommentti :

Katja kirjoitti...

Ihan itte vaan testaan, että pystyy kommentoimaan, pystyy näköjään.