13.5.2010

Hipulle mätsärimenestystä!

Tänään vietettiin päivä Isojoella match showssa. Olga ja Hippu osallistu ja Sakari oli muuten vaan hengailemassa ja keräämässä ihailijoita ympärilleen. Tänään sille tuli 11 viikkoa mittariin.
X-rotuiset oli vuorossa ensin ja Hippu voitti sarjan! Siispä se jäi odottamaan bis-kehää. Sillä välin Olga, jonka osallistumista mietin vielä paikan päälläkin, voitti parinsa ja sai punaisen nauhan. Olga esiintyi todella hienosti ja tuomari sai katsoa hampaat ja kopeloida, eikä neiti väistellyt, wau! Punaisissa ei sijoituttu, mutta saimme osallistumisoikeuden ylimääräisenä järjestettyyn symppiskoirakisaan, jossa oli palkintona valtavan kokoinen kiertopokaali. Osallistumisoikeus oli meille jo palkinto itsessään. Symppiskoirapalkinnon sai oikeutetusti workingrussel Tauno.




Ja sitten olikin Hipun vuoro esiintyä bis-kehässä. Eikä huonosti esiintynytkään, sillä sijoitus oli neljäs! Kotimatkalle lähdettiin siis mahtavan palkintokasan kanssa. Kuvia otettiin Tainan kameralla ja niitä tulossa tänne myöhemmin. Lisäksi Isojoen Kennelkerhon sivuilta www.nastia.fi/isojoen.kennelkerho voi bongata tulokset ja kuvia kunhan ne sinne päivitetään.
Sitten kuva 11-viikkoisesta nassikasta, yllätysyllätys syömässä.

Lisäsin kuvia myös aiempiin päivityksiin, käykääpä kurkkimassa.

Ei kommentteja :