28.4.2010

Tälläista täällä tänään

Täällä menee mukavasti. Sakari riehuu, nukkuu, syö, nukkuu, tutustuu uusiin asioihin, nukkuu. Ei se oikeasti ihan koko aikaa nuku, puruluut maistuu ja kaikki lelut on ahkerassa käytössä. Ja ulkona kepit ja kävyt saa kyytiä. Myös sammalien kaivaminen on erityisen hauskaa. Eilen Taina oli lapsenvahtina ja Olgan seurana samalla, kun käytiin Hipun kanssa treenaamassa agilityä. Treenien jälkeen Hippu ja Sakari saivat tutustua lisää toisiinsa. Tainan mukaan Sakari oli ollut hauskaa seuraa, tosin pieni riiviökin oli näyttäytynyt
Tänään käytiin mummulassa ja siellä tutustuttiin myös Ruutiin. Ruuti suhtautui oikein hienosti pikkuiseen poikaan. Olgaan Sakari haluaisi tehdä lähempää tuttavuutta, mutta Olga ei vielä ihan siihen lämpene, mutta nukkui jo viime yön makuuhuoneessa meidän kanssa, eikä mennyt omiin oloihinsa. Olgan juoksu vaikuttaa varmasti myös siihen, ettei Sakari kiinnosta. Joku isompi poika olis ollut varmasti mukavampi kaveri...
Kaupunkielämään on tutustuttu myös ja siinä sivussa sitten uusiin vieraisiin ihmisiin. Eikä se tuollaista sosiaalista tyyppiä haittaa. Autojen äänet jännittävät vähän, mutta ympäristöä tarkkaillaan uteliaana.
Yhtä kakkaa lukuunottamatta Sakari on tehnyt kaikki ulos ja pissojakin on lirahtanut sisälle vain muutama, nekin lähinnä omaa hitauttani.
Tänään aamulla, kun olin vessassa ja Sakari meinasi tulla perässä, sanoin sille että mene hakemaan luu, poika lähti, haki luun ja meni syömään sitä olohuoneeseen! Fiksu poika siis!
Kuvat ovat vielä kamerassa, josta hyytyi patterit, joita en ole ehtinyt ladata, joten ei kuvia tällä kertaa.

ps: Korvat entisellään!

1 kommentti :

Ellis. kirjoitti...

Jee! Hyvä aamunalku! Dänks! <3 (Sovitaanko,et dna-testataan, jos vuoden päästä vielä lupattaa?;)