1.8.2010

Ensikertalaiset kehässä

Tänään käytiin korkkaamassa Sakarin näyttelyura Helsingissä gööttierkkarissa. Taina oli mukana seuraneitinä. Olga vietti laatuaikaa mummulassa ja Hippu kyläili Tuijalla ja Keijolla.
Aamuviideltä startattiin ja hyvissä ajoin olimme perillä. Sakari ilmeisesti ihmetteli Olgan puuttumista, koska se ei oikein osannut nukkua autossa, vaikka yleensä se matkustaa hyvin rennolla fiiliksellä. Erkkari järjestettiin Tuomarinkylän vinttikoirakeskuksessa ja oli mukava nähdä paljon gööttejä omistajineen. Sakarin Hessu-veli oli myös paikalla, samoin kuin Halla-sisko. Sakari viettikin suurimman osan ajasta leikkimällä sisarustensa kanssa. Ja nautti silminnähden olostaan. Myös muita leikkikavereita riitti. Leikin tiimellyksessä irtoili vain hampaita useampi kappale, Sakarilta jäi tantereelle kolme ja Hallalta yksi. Onneksi on uudet tulossa tilalle ;)
Ruotsalainen tuomari Anna Törnlöv antoi Sakarille seuraavanlaisen arvostelun:
"Tilltalande hanvalp. Maskulint huvud, korrekt bett. Bra ögon och öron. Välvinklad. Ännu en aning lös i fronten. Rör sig med bra steg. Korrekt päls. Trevligt temperament."
(vapaa suomennos: Miellyttävä urospentu. Maskuliininen pää, oikea purenta. Hyvät silmät ja korvat. Hyvinkulmautunut. Vielä hieman löysä edestä. Liikkuu hyvällä askeleella. Oikeanlainen turkki. Mukava luonne.)
Eli kaikenkaikkiaan hyvin meni. Sakari käyttäytyi kehässä todella mallikkaasti ja jaksoi pönöttää todella kärsivällisesti varsinkin aluksi. Uskallan toistekin mennä itse esittämään Sakaria kehään. Emme sijoittuneet luokassamme, mutta veli-Hessu oli 5-7kk urospentujen kakkonen ja Halla samanikäisten narttupentujen kolmonen. Molemmat saivat kunniapalkinnon.
Onnittelut molemmille vielä kerran!
Kuvia tulossa kunhan ennätän laittaa ne koneelle.

3 kommenttia :

Otso ja Etta kirjoitti...

Tosi hienon arvostelun saitte, onneksi olkoon! Siellähän on ollut varsinaiset hammaspainit :)

Ansku kirjoitti...

Paljon onnea ja Aava-siskolta terveisiä :)

Ellis. kirjoitti...

Onnea hyvästä arvostelusta, vielä tätäkin kautta! Minäkin olen täällä hurrjan ylpeä.<3