12.3.2010

Haastekaappaus

Viime aikoina on tullu sattuneesta syystä hengailtua useammassakin gööttiblogissa. Niissä kiertää kuvahaaste ja Elmon ja Nitron blogista kaapattiin se tännekin, koska Sirkku haastoi kaikki, joille sitä ei vielä oltu heitetty. Elmoa ja Nitroa on tullut rapsuteltuakin viime kesänä Kankaanpäässä järjestetyssä gööttien paimennustaipumustestissä. Ja tässä haaste:
"Etsi kaunein talvikuva, joka on otettu koirasi ensimmäisenä tai toisena talvena. Laita se blogiisi ja kerro tunnelmia noilta ajoilta. Heitä kuvahaaste eteenpäin viidelle koiralle joilla on blogi."

Pakko laittaa kaksi kuvaa.

Ekassa Hippu on juuri tullut Tainalle ja töihin Olgan kaveriksi. Tuosta Olgan onnellisesta ilmeestä jo näkee että se on saanut Parhaan Ystävän. Ja ystävyys säilyy edelleen! Kuvasta on aikaa neljä vuotta sillä maaliskuun alussa -06 Hippu tuli Tainalle.

Toisessa ollaan ulkoilemassa kummityttö Iiriksen synttäreiden aikaan myös maaliskuussa. Tarkkaavainen ympäristöntarkkailuilme Olgalla oli jo silloin, tukka (ja karvat muutenkin) vaan on vielä kovin lyhyt... =)

Haasteen saavat vastaanottaa kaikki halukkaat meidän kuulumisia seuraavat bloggaajat!

Ei kommentteja :