30.9.2012

Ei huono

viikko ollenkaan koiraharrastusrintamalla. Maanantaina oli aluevalmennus. Aluksi Sakari oli Nipsun lumoissa, vaikka Nipsun juoksu on jo ohi. Sakarilla käy vaan niin huono tuuri, että aina on tytöillä parhaat päivät jo reilusti ohi, ennen kuin se pääsee niitä liehittelemään. Siispä eka kierros meni muissa maailmoissa. Onneksi kuitenkin ymmärsin, mistä haahuilu johtui ja lähdin toiselle kierrokselle ihan rentona, ajatellen, että menee niinkuin menee. Ja mulla olikin ihan eri koira matkassa. Ohjaajalla meinas tulla kiire, kun jätkällä oli vauhti päällä. Ja mikä ilme!!! Eli mahtavilla fiiliksillä päästiin kotimatkalle. Nämä olikin viimeiset aluevalkut Raumalla, tästä eteenpäin treenataan Noormarkussa ja sunnuntaisin.

Tiistaina otettiin kevyemmät treenit, tosin rata oli vaikea, mutta se humputeltiin vaan jotenkuten. Kepit oli kyllä taas hyvät.

Eilen käytiin epistelemässä Porissa Paha-cupin viimeisessä osakilpailussa. Osallistuttiin kilpailevien agility- ja hyppyradoille. Agirata ensin. Eka rima tippui, muuten puhdas rata. Minien nopein aika, mutta vitosella sijoitus 2.
Hyppyrata oli kinkkisempi, mutta sielläkin vain yksi rima alas, sija 4. Ja kepeillä irtosin sivusuunnassa reilusti, mutta Sakari pujotteli loppuun saakka, JEE!

Tänään ensin Olgalle rottajälki. Mahdotonta kyytiä neiti jäljesti ja pysyi jäljellä hyvin. On se vaan etevä. Mä toistan itteeni, mutta kun en voi lakata hämmästelemästä kuinka taitava se on jäljestämään. Sitten agilitytreenit Sakarin kanssa. Otettiin pätkä eiliseltä hyppäriltä. Vähän väsymys tuntui painavan, mutta hyvät treenit saatiin aikaan.

Aurinkokin paistoi pitkästä aikaa ja kamera oli mukana, siispä muutama kuvanen, ettei nämä päivitykset ole ihan kuvattomia.

Pölhö-Kustaa :)











Ei kommentteja :